2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 52 پست
میدونم عزیزم که دعوای پدر و مادر بهت فشار آورده اما کاش نمیگفتی پدر و مادرت به اندازه کافی بزرگ هستن ...

اونکه گذشت مال دوهفته پیش بود

بابام امشب رفت خونه شون بهشون گفت

اونها هم مثل قوم الظالمین حمله ور شدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفهمیدم مشکل پدر و مادرتون چیه؟منم و هسرم اختلاف نظر و بحث زیاد داریم پسرم خسته شده از قهر و دعواهای ...

مشکل که زیااااد دارن

مثلا مادرم مدام پدرم رو کتک میزنه و میگه همه اموالت رو به نام بزن

مادربزرگم(مادر مادرم)هم هر چند وقت یکبار میاد عربده کشی و وسیله میشکوه و میگه تمام اموالت رو به نام دخترم بزن

مادرم هیچ وقت خودش حاضر نشد کار کنه و اصلا متوجه فشارهای اقتصادی نیست

در آستانه 28سالگیچون مادرم یک هیولای جنسی واقعی شدهیک بی آبروفقط مایه ننگ و رسوایی هستهمه فامیل پدری ...

اوه مادرت دیگه از گرمی گذشته آتیشیه😑

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

مشکل که زیااااد دارنمثلا مادرم مدام پدرم رو کتک میزنه و میگه همه اموالت رو به نام بزنمادربزرگم(مادر ...

وای

من مادرم به پدرم میگه کارکن یا حقوق رو بده نمیده

من مادرم خیاطی میکنه

منم همین بودم ولی بقیه عمه هام اصلا اینطور نیستن خانواده های شوهرشون پشتشون رومیگیرن

گلم اشکال نداره تو خونه همه دعوا هست و کلی مشکل انشالله مشکل شما هم حل میشه سعی کنید خیلی اجازه ندید کسی از مشکلات و دعوا های زندگیتون با خبر بشه وگرنه دخالت میکنن تو زندگیتون و دیگه نمیشه جمعش کرد خودتون با هم حل کنید نشد برید مشاوری که خوب باشه

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
مگه میشه ۵۲ساله هنوزگرم باشه غذاهای تندنخوره سردی بخوره شاید بخاطراین قضیه دعوا میکنن بابات هم گرمه ...

مادرم جنون شهوت داره

مادربزرگ85 ساله م هنوز چشم چرونی میکنه و چشمش دنبال پسرای جوان هست

از پدرم خبر ندارم فقط مادرم چون کارهاش خیلی عجیب بود همه فهمیدن(با شلوار ورزشی تحریک میشه؛با ماژیک فسفری تحریک میشه؛با گارد های فسفری؛لاک؛آهنگ و...تحریک میشه)

مادرم جنون شهوت داره مادربزرگ85 ساله م هنوز چشم چرونی میکنه و چشمش دنبال پسرای جوان هست از پدرم خبر ...

اوه اوه وضع خرابه حالاخوبه این خصلت روبه ارث نبردین شما ...فقط من نگران خواهروبرادرهات شدم که گمراه نشن طفلیا