2777
2789
عنوان

حس زندگی

251 بازدید | 17 پست

من ۴۰ سالمه الکی الکی شد ۴۰ هیچی هم نفعمبدم

من تازگیها پریود میشم اولش لکه بینی بعد شروع میشه بچه ها پریودی تموم بشه دیگه هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارم حس اینکه یه روز ..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه توروخدا این چه طرز فکریهاز الان شروع کن مکمل خارجی بخور بدنت بعد پریود افت نکنه

چه مکملی منم ۳۷سالمه تنبلی تخمدان داشتم هر سه یا چهار ماه پریود نیشدم شکر خدا از وقتی که کف پاهام حنا میزارم پریود میشم الان ماهه ششم هست که شکر خدا هر ماه پریود میشم من تازه افتادم تو خط چه مکملی بخورم

چه مکملی منم ۳۷سالمه تنبلی تخمدان داشتم هر سه یا چهار ماه پریود نیشدم شکر خدا از وقتی که کف پاهام حن ...

عزیزم تو نت بگرد اسم دقیقشو نمیدونم متاسفانه

ولی میدونم برای تغییر خلق گرگرفتگی واینا مکمل هست

چ مشکلی داری افسردگی داری

کاش مشکل خودم بود خواهرم مشکل بینایی داره هر کاری دوس داره به بهونه چشماش انجام میده مثل دزدی و تهمت و اینا خانوادمازش دفاع میکنن اخرش میگن عیب نداره بخاطر چشماش منمم خودمو زیادی درگیرشون کردم الان دارم تمرین میکنم ادم حسابشون نکنم فقط شدم پادوی خانواده ام