2777
2789
عنوان

بارداری

40 بازدید | 6 پست

من 6 روز از اقدامم میگذره از دیشب تا حالا احساس میکنم دست و پاهام سر و گردنم کوفتگی دارن و خیلییی بی حال و خستم دلم میخواد دراز بکشم سرم سنگینی میکنه و احساس تب هم دارم ولی مثلا گلودرد سرماخوردگی ابریزش یا بدن درد تب لرز ندارم که بگم مریضم ولی موندم برم دکتر یا نه قرص بخورم ؟چت جی بی تی بهم گفت نرو دکتر فعلا ولی اذیت میشم از طرفی مریض نیستم گیج شدم یعنی میتونه بارداری باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگر پریودات منظمه هروقت عقب انداختی میتونی شک کنی بعدم دکتر کار خاصی نمیکنه تو هفته های اول فقط چون اقدامی فولیک اسید بخور اگر کمبود ویتامین دی داشتی اونم مصرف کن

عزیزم اگر پریودات منظمه هروقت عقب انداختی میتونی شک کنی بعدم دکتر کار خاصی نمیکنه تو هفته های اول فق ...

اخه نمیدونم حالم اذیت کنندست حال ندارم که غذا هم درست کنم جدا از استرس انتظار که مدیریتش میکنم این حالت جسمی انداختتم تو تخت خواب چی بگم والا الان بیشتر درگیر اینم برم دکتر ببینم مریضم یا نه مثلا مشکلی نباشه از بارداری باشه قرص بخورم بد شه چون قرص خوب نیست خب

اخه نمیدونم حالم اذیت کنندست حال ندارم که غذا هم درست کنم جدا از استرس انتظار که مدیریتش میکنم این ح ...

قرص نخور خودتو تقویت کن غذاهای مقوی بخور

الان خیلی زوده واسه این حالات خستگی