2777
2789
عنوان

شوهر میخوام

273 بازدید | 56 پست

سلام من ۲۳سالمه

چند روز دیگه عروسی دختر خالمه چندتا از دوستامم ازدواج کردن

منم دوسدارم با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم یکی که مورد پسندم باشه ولی هرکی خواستگاری میکنه اصلا یک درصدم به من نمیخوره

هرکی ام که اون مدلی که من دوسدارم هست میاد سمتم ازدواجی نیست و فقط خواسته های نابجا داره

از ازدواج سنتی ام خوشم نمیاد اصلا

شاید بگید ازدواج بده باید بچه داری کنی خونه داری کنی

ولی من دوسدارم باکسی که عاشقشم ازدواج کنم که باذوق براش غذا درست کنم خوشحال باشم که ازش بچه دارم و ....

چیکار کنم؟از کجا پیدا کنم ؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شاید ملاک های مناسبی نداری

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم

عزیزم سر سوپری نرفتی که هر چی لازم داری گیرت بیاد ، انشاالله با کسی که دوسش داری ازدواج کنی🌺🍃

مهربونم ولی جدی تشریف دارم✨ پس حرفی نزن که جدی بشم🙂ولی خیلی دلسوز و مهربونم پس بازی نکن با روحیم