2777
2789
عنوان

یه سوال

97 بازدید | 13 پست

خیلی دوست دارم دبیری ریاضی بخونم

ولی از الان برام سوال شده چجوری کلاس رو مدیریت کنم و بچه ها پررو نشن

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

جوابو پیدا کردی به ما هم بگو😅😂

خودت هم می خوای دبیری بخونی عزیزم؟😂

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دارم میخونم

آخی🥰😍چقدر عالی قشنگم

چه رشته ای؟

شیمی عزیزم

واایییی

مبارکا باشه🥺😍

سخت بود قبولیت؟

مرسی قشنگم🥰یکم آره😅ایشالا قبولی تو😍

خواهش می کنم مهربون 😍🥰

چقدر عالی باعث افتخاری

می ترسم کلاس رو نشه اداره کرد،نمی دونم چجوری کلاسو اداره کنم

خواهش می کنم مهربون 😍🥰چقدر عالی باعث افتخاری می ترسم کلاس رو نشه اداره کرد،نمی دونم چجوری کلاسو اد ...

فدات بشم❤️

حالا کم کم یاد میگیریم

ما از ترم بعدی میریم کارورزی احتمالا اونجا یه چیزایی یاد بگیریم

فدات بشم❤️حالا کم کم یاد میگیریمما از ترم بعدی میریم کارورزی احتمالا اونجا یه چیزایی یاد بگیریم

خدانکنه عزیزم🥰😍

می شه هرچی بهت یاد دادن رو به من یاد بدی از الان یاد بگیرم؟🥺

چشم عزیزم اولین وظیفه ما معلما آموزشه😍❤️

ممنونم قشنگم

پس هرموقع چیزی یاد گرفتیبی زحمت بهم بگو😍