2777
2789
عنوان

عاشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 18 پست
حس میکنم فقد میخاد حرفش به کرسی نشسته باشه و شغلشو عوض کنه فقد میترسم میگم خدایا بهونه دیگ نیاد موند ...

ان شاالله خدا همه چیو جفت وجور کنه

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

ان شاالله خدا همه چیو جفت وجور کنه

قربونت برم دعا کن برامم

امروز تاریخ 1405.5.25هفت ساله باهاتم و تو همه سختیا کنار هم بودیم من رسیدن به تورو به ابلفضل سپردم💚به امام حسن و امام حسین امام رضا:)میدونم واسطه های خوبی برای رسیدن بهت پیش خدا انتخاب کردم هیچوقت ناامیدم نکردن من میدونم که اخرش مال من میشی به زودی زود میام اینجا و تاریخ نامزدیمونو به امضام اضافه میکنم خدا خودش از عشق من بتو خبر داره میدونم خدای من خدای ناامیدیاس تو ناامیدترین حال بندش امیدوارش میکنه خدایا به حق اولاد فاطمه به حق مهدی زهرا اگه به صلاحمه بهم برسیم اگه صلاحم نیس کاری کن به صلاح بشه و بهم برسیم تا دوماه دیگه ما نامزد کردیم من میدونم خدای من خدای ادمای غریبه:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت برم دعا کن برامم

درست میشه گلم

نکران نباش

این روزاهم میگذره

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.