2777
2789
عنوان

من چرا اینطوریم

74 بازدید | 17 پست

خسته شدم همیشه دو دست لباس دارم هیچوقت دلم نمیاد بپوشم جز برا مراسمات همیشه لباس خونگی دارم که دو دست میخرم اما هیچوقت دلم نمیاد بپوشم یا بپوشم هم باید بخرم جایگزین بذاریم همیشه روغن و چای و مواد غذایی تو قفسه دارم که استفاده نمیشه هر وقت بخوام استفاده کنم جایگزین میخرم بعد برمیدارم همیشه ترس دارم ترس اینکه یه روز اگه نتونم بخرم چی ترس از دست دادن آدما ترس از مریض شدن همه عمرم با ترس گذشت ....این ترس هیچوقت نذاشت خوشحال باشم همیشه نگرانم همیشه نگران آینده ام خیلی حالم بده

👈درخواست دوستی نمیپذیرم👉 از سال 92با اکانت های مختلف عضو نی نی سایتم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی بچگی... شرایط سختی داشتی؟

بچگی خوبی نداشتم...لباس و غذا همیشه داشتم اما پدرم سخت گیر بود برا خرید خونه هم باید رسید میدادیم چه قدر خرج کردیم چه قدر مونده کلن محاسبه میکرد

خیلی رفتم ....خوب نشد از بچگی اینطوریم

من تو این مدت ک جنگ شد و این داستانا بود و گرون شد و هیچکدوم ی سوزنم ذخیره نکردم بنظرم اونقد قحطی نمیاد ک ما گشنگی بکشیم سعی کن ریلکس باشی از هرچیزی بترسی سرت میاد نگرانی زیادی اصلا خوب نیست

من تو این مدت ک جنگ شد و این داستانا بود و گرون شد و هیچکدوم ی سوزنم ذخیره نکردم بنظرم اونقد قحطی نم ...

من کورتیزول بالا و تنبلی تخمدان دارم ممکنه به اون ربط داشته باشه همیشه استرس دارم و نگرانم

وای دقیقا فقط شما میتونی منو بفهمی همه بهم میگن چرا این همه لباس داری استفاده نمیکنی میمیری بعد میشه برای بقیه کلا لباسام مال سالها پیشه خریدم ولی استفاده نکردم یا یه ثانیه پوشیدم دلم نیومده دوباره گذاشتم سر جاش برای پولم همینطوریم دلم نمیاد خرج کنم البته بابام اصلا خسیس نیست اگه داشته باشه میده بنده خدا ولی وقتی بچه بودم همش یادم میاد نداشت

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

من کورتیزول بالا و تنبلی تخمدان دارم ممکنه به اون ربط داشته باشه همیشه استرس دارم و نگرانم

شما بنظر وسواس فکری داری بیشتر یا قبلا ک مجرد بودی توخونتون مامانت اینجوری نبود ؟؟؟

خیلی رفتم ....خوب نشد از بچگی اینطوریم

مداوم تراپی رفتید؟

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

شما بنظر وسواس فکری داری بیشتر یا قبلا ک مجرد بودی توخونتون مامانت اینجوری نبود ؟؟؟

مامانم وسواس شستشو داره پدرم آدم حسابگری هست چون مامانم زیاد شوینده استفاده میکرد بابام براش نمیخرید اونم اعصبی میشد ....منم همیشه حس میکنم یه روز نمیتونم بخرم برا همین جمع میکنم ولی خسته شدم اصلن خوشحال نیستم

دوسال رفتم گفت وسواس هست و خوب هم نشدم

منم وسواس دارم باید برای همه چیز بک آپ داشته باشم که راحت استفاده کنم

مامانم وسواس شستشو داره پدرم آدم حسابگری هست چون مامانم زیاد شوینده استفاده میکرد بابام براش نمیخرید ...

دقیقا شما از همونجا اینجوری شدی حالا ببین شوهرت مثل باباته ؟اگه نیست پس نگران چی هستی