2777
2789
عنوان

زندگی داغون من

98 بازدید | 5 پست

سلام

صرفا فقط امدم درد دل کنم.

من تو خانواده معمولی و سطح مالی پایین بدنیا امدم

مادرم ادم بشدت حرصی و تحمیلگراست

پدرم هم بشدت ادم خودخواه و خانوده دوست(منظورم خانواده خودش هست منو مادر و خواهرمو اصلا خانواده اش نمیدونه)

از اول ازدواج مادر پدرم دعواهای زیادی بوده که حالا بماند

من از بچگی توی دعوا بزرگ شدم توی دعوا های وحشتناک خانوادم و شدم ی ادم ترسوی مضطرب که دوساله دارم قرص اعصاب میخورم سنی هم ندارم ۱۶ سالمه.

از خوانواده پدری بخوام بگم عمه هام همه ادمای پرو و عوضی عمومم که وقتی فقط پول بخواد یاد پدر من میوفته کلا خانوادش ازمون پول زیاد میخوان .خداشاهده وضع مالی همشون از ما صد لول بالا تره بابای من ی کارگرسادس خرجی خودمونم بزور میدیم.... و اینم بگم پدرم با رضایت کامل میده

هزار ها بار تو خونمون سر این قضیه دعوا شده ولی پدرم اصلا اهمیتی نمیده...آدمای گشنه اییم هستن اصلا درک ندارن

و اینم بگم خود بابای من مشتاقم هست اصلا مشکلی نداره حاضره ما گشنگی بکشیم ولی خم به ابروهای خواهراش نیاد

حاضره براشون تیک تیکمون کنه ،یعنی وقتی خواهزاده هاشو میبینه خواهرشو میبینه ی ورژنی از پدرم میبینم که تاحالا ندیدم. راستش حسودی میکنم..... پولی که حق منه برای آیندمه

من کتاب نمیخرم که به پدرم فشار نیاد لباس نمیخرم که به پدرم فشار نیاد.... ولی پولی که حق منو خواهرمه باید خرج منو خواهرم شه خرج خواهراش میشه که خدارشکر هم شوهر دارن هم بهترین زندگیو دارن و من احساس میکنم حقم خورده میشه من تو بدترین شرایط باید زندگی کنم که...چی؟

بعد چند سال درس خوندن توی مدارس داغون دولتی بدون ذره ایی هزینه امسال نمونه دولتی قبول شدمو هنوز به رفتن و نرفتنم شک دارم... برای شهریش عذاب وجدان دارم

حالا که فک میکنم چی نرم که همون خرج پسرعمه دختر عمه هام شه؟؟؟؟؟ محبتی که برای منه پولی که برای منه داره خرج بچه های دیگه میشه🙂

عمه هامم واقعا بی وجدانن خیلی بابامو پر میکنن طوری که بابام حتی نگاهمونم نمیکنه وقتی از پیششون بر میگرده

امروزم یکی از اون روزاست و فردا از خونه مادر بزرگم بر میگردیم و از الان تپش قلب استرس دارم ارزو میکنم به فردا نرسم چون مشخصه قراره ی دعوای اساسی شه🙂

وایییی بخدا یه دقه فک کردم منی

خانواده پدریم منم همینن

مامان منم حرف حرف خودشه

بابا منم همش به فکر خانواده شه

چیکار کنیم با اینا

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست🌿/مدافع حقوق حیوانات/ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/تجزیه طلب ها/افغانی ها🤫 کاربری دست 2 نفره منو رفیقم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وایییی بخدا یه دقه فک کردم منیخانواده پدریم منم همیننمامان منم حرف حرف خودشهبابا منم همش به فکر خانو ...

واقعا خستم دیگه دلم میخواد برم یجا تنها بدون همشون 😪

اخه میدونی ادم دلش میسوزه ، بعد بابامم زورش میاد برای ما خرج کنه قشنگ احساس میکنم...

وظیفه اشه میخواسته بچه نیاره

عزیزم متولد ۵۰ ۶۰ که نیستی که بگیم وضع خوب بود

۱۶ سالته. ۱۶ سال پیشم گرونی مثل الان بیداد میکرد و وضعیت افتضاح بود

با عقل خودشون تصمیم گرفتن حالا وظیفشونه خرجت کنن

تو مگه یه گل میاری خونت یا گربه میگیری براش غذا نمیخری بهش اب نمیدی

اونم باید خرجت کنه

هر چقدر میتونی بگیر

درست نمیشه غصه بخور