2777
2789
عنوان

طب سنتی .... غلبه ی سودا😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 51762 بازدید | 78 پست

من خودم مختلط هستم چند تا رو باهم دارم

تنها بایک تست معمولی که نمیتونن بفهمن

مگر اینکه واقعا وارد باشن تو‌کارشون

الان زمان عالی هست برای حجامت روز طلاییش۳۰خرداد بود

ولی به جز اونم هر روز بری انجام بدی میشه

من سالی یکبار میکنم و واقعا عالیه

من خودم مختلط هستم چند تا رو باهم دارم تنها بایک تست معمولی که نمیتونن بفهمن مگر اینکه واقعا وارد ...

چیکار کنم سودا دفع بشه

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علایم خاصی داشتی ک بت گفته ؟

اخه خودش پارسال خیلی حالش بد بود رفته بود دکتر گفته بود طبع ات برگشته و سرد شده.تو این یه سالفقط گرمی میخورد.

من که قبلا چیزای ترش خیلی دوستداشتم و خیلی میخوردم الان اصلا نمیتونم که بخورم😌

قبلا بدون دمپایی تو خونه بودم الان اصلا نمیتونم یه قدم رو سرامیک بزارم........

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
اخه خودش پارسال خیلی حالش بد بود رفته بود دکتر گفته بود طبع ات برگشته و سرد شده.تو این یه سالفقط گرم ...

منم باید فقط گرمی بخورم

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  
من خودم مختلط هستم چند تا رو باهم دارم تنها بایک تست معمولی که نمیتونن بفهمن مگر اینکه واقعا وارد ...

کجا برم حجامت ؟

منم باید فقط گرمی بخورم

چاق نشدی؟؟جاری من خیلی باد کرده بود.الان منم همینطور😔

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
دموی گرماییی هست؟؟یا چی؟؟

تو نت بزنی میاره برات،خیلی طولانیه بخوام بگم اینجا😂😂

دموی ،بدنی هست که پر خونه،جوش میزنه،اکثرا قوی هیکل هستن(با چاق فرق میکنن،چاق های چربی معمولا بلغم مزاح هستند؛)و.... کلا همشو ک بخونی متوجه میشی

و بهترین طبع دموی هست

بدترین سودا

و امکان اینکه یکی همه رو‌باهم‌داشته باشه هم هست

من از پدر طبع غالبم رو گرفتم و از مامانمم اون یکی طبع رو ولی جفتشو که رعایت نکنم تبدیل ب ی چیزی میشم😅😅😅😅تا وقتی رعایت میکنم حالم عالیه

واقعا طب سنتی عالیه من دوسش دارم

تو نت بزنی میاره برات،خیلی طولانیه بخوام بگم اینجا😂😂 دموی ،بدنی هست که پر خونه،جوش میزنه،اکثرا قو ...

مرسی.زدم تونت خیلی طولانیه حوصله اشو ندارم بخونم😌

چیکار کنم سودا دفع بشه

تهران هستی؟

پیش کدوم دکتر رفتی

بهت قوانین رو نگفت چی بخوری چی نخوری چیکار کنی

حجامت اگ انجام ندادی اخیرا خوبه

بعدشم برای پاکسازی کل بدن باید اقدام کنی

راحتترینشم خوردن ماالجبن یا همون اب پنیر هست تا۴۰روز 

ولی تو نت هرچی میبینی نری انجام بدی ،بهتره اگه واقعا حالت خوب نیس حتما پیش متخصص تو این زمینه بری که درست راهنماییت کنه

چه مراعاتهايي انجام ميدي؟ دارو چي ميخوري؟

من دارو نمیخورم،هفت ساله که هر سال تو بهار حجامت میکنم،اونم از نوع سبکش 

و غلبه اصلی بدن من صفراس:عشق ب شیرینی جات و ...،و طبع بعدی من بلغم هست

ورزش میکنم تو خونه دو الی سه‌روز در‌هفته نیم تا یک ساعت

اشتهام ب شیرینی چربی و... کلا کنترل میکنم که اراده بالایی میخواد و‌وقتی بخوایم میشه ک‌نخوریم

سرخ کردنی اصلا نمیخورم،بعد از پخت روی‌غذا روغن کنجد دو قاشق میریزم

هر وقت میل شیرینی اومد عسل یا انجیر یا مویز کشمش اجیل در حد۴تا دونه اینارو میخورم 

یا بیسکویت بدون شکر(با شهد یا شیره توت درست کردن)

و وقتای عادی یک‌روز در میان یک استکان نصف عرق کاسنی نصف عرق شاطره میخورم

وقتایی ک صفرام میزنه بالا و عصبی میشم هر روز عرق میخورم و گلابم اضافه میکنم بهشون

روزی هشت لیوان ابم حداقل میخورم

منم سودا هستم

جالبه که ماه تولد خیلی تاثیر داره تو طبع آدم

فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی ......غصت میگیره وقتی  میبینیو میدونی                                                پرنده های قفسی.......عادت دارن به بیکسی