2777
2789
عنوان

جالبه

28 بازدید | 10 پست

دقت کردید وقتی به زنا و دخترا توهین میشه چه شوخی چه جدی مردا میگن خانما جنبه داشته باشید شما زنا دیگه چی میخواید ولی فقط کافیه کوچکترین انتقادی از مردا بشه میگن آخ ما مردا چقدر بدبختیم ما سربازی میریم بار زندگی رو دوش ماست شما زنا مفت خورید. مثلا یه کانال تلگرام بود ضد زن میگفت به زنا و دخترا تجاوز کنید. هر زن یه ج..ه است. ولی کانال تلگرامش همچنان فعاله ولی اینجا من نظرم رو درباره مردا گفتم تاپیک به ساعت نکشید پرید

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خدایی جنبه آقایون تو شوخی خیلی بالاست والا هر کلیپ مسخره طنزی مخالف اقایون میبینم خودشونم میان خودشونو سوژه میکنن, ولی خانوما اصلااا حتی یک موردم پیش نیومده.

تو این قضیه نمیشه انکار کرد ، آقایون واقعا با جنبه هستن خانوما ناراحت نشید😂

.یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم چیکار دارم میکنم😂💀

خدایی جنبه آقایون تو شوخی خیلی بالاست والا هر کلیپ مسخره طنزی مخالف اقایون میبینم خودشونم میان خودشو ...

من که جنبه ای ازشون ندیدم. سریع کار کردن و سربازی رفتن رو میکوبونن تو سر خانوم ها

حالا همه ی مردا اونجوری نیشن ولی ی درصد خیلی کمی هستن ک خوبن واقعا .اون درصد بیشتر ی مشت عقده ای هستن ک کل زندگیشون بازنده بودن و هستن. ب هیچ موفقیتی نمیرسن و از روی اینکه🥚شو ندارن به جایی برسن زن جماعت رو میکوبن.

INFP🪷