2777
2789
عنوان

زخمای پنهون

162 بازدید | 9 پست

خواهرا هرکسی تو زندگیش زخمایی پنهونی داره که به هیشکی نمیتونه بگه..درمونشم نمیدونه..ولی خیلی زیاد باهاش درگیره و غصشو میخوره..دارین ازین سّر ها؟با زخمای پنهون زندگیتون چیکار میکنین؟

وقت اذان صبحه بیاین براهم دعا کنیم..     

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

من دعامیکنم بحق این وقت عزیزخدابه هرکسی که ارزوی مادرشدن داره توهمین سال دامنشوسبزکنه ویه نگاهی هم خدابه من کنه تازودترمادربشم 

الهی آمین  

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دعامیکنم بحق این وقت عزیزخدابه هرکسی که ارزوی مادرشدن داره توهمین سال دامنشوسبزکنه ویه نگاهی هم خ ...

انشالله عزیزدلم هم من مادرشم هم شما

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
انشالله عزیزدلم هم من مادرشم هم شما

الهی آمین

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

دعا کنید مشکل منم حل بشه فقط به مادرم گفتم دعا کنید حل بشه تا دل مامانمم شاد بشه 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
دعا کنید مشکل منم حل بشه فقط به مادرم گفتم دعا کنید حل بشه تا دل مامانمم شاد بشه 

انشالله عزیزم انشالله خدا حاجتتو بده

فقط میتونم از خدا بخوام که صبرمونو بیشتر کنه خدایی دیگه بعضی وقتا تحملش خیلی شدید سخت میشه.....

اره خدایی منم گاهی کم میارم بدجوووور