مسیفر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 2700 عنوان زخمای پنهون 162 بازدید | 9 پست خواهرا هرکسی تو زندگیش زخمایی پنهونی داره که به هیشکی نمیتونه بگه..درمونشم نمیدونه..ولی خیلی زیاد باهاش درگیره و غصشو میخوره..دارین ازین سّر ها؟با زخمای پنهون زندگیتون چیکار میکنین؟وقت اذان صبحه بیاین براهم دعا کنیم.. هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟ 1397/04/01 | 04:20 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanazi76 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3371 من دعامیکنم بحق این وقت عزیزخدابه هرکسی که ارزوی مادرشدن داره توهمین سال دامنشوسبزکنه ویه نگاهی هم خدابه من کنه تازودترمادربشم الهی آمین خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
مسیفر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 2700 دارم:))) خدا به هممون صبر بده و دل بزرگ:)) انشاالله ولی گاهی کم میارم هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
مسیفر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 2700 من دعامیکنم بحق این وقت عزیزخدابه هرکسی که ارزوی مادرشدن داره توهمین سال دامنشوسبزکنه ویه نگاهی هم خ ... انشالله عزیزدلم هم من مادرشم هم شما هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
sanazi76 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3371 انشالله عزیزدلم هم من مادرشم هم شما الهی آمین خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
دلارای عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 5211 فقط میتونم از خدا بخوام که صبرمونو بیشتر کنه خدایی دیگه بعضی وقتا تحملش خیلی شدید سخت میشه..... چه کسی حال مرا غیر (خدا) خوب کند...
بهانه21 عضویت: 1389/07/21 تعداد پست: 11552 دعا کنید مشکل منم حل بشه فقط به مادرم گفتم دعا کنید حل بشه تا دل مامانمم شاد بشه یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
مسیفر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 2700 دعا کنید مشکل منم حل بشه فقط به مادرم گفتم دعا کنید حل بشه تا دل مامانمم شاد بشه انشالله عزیزم انشالله خدا حاجتتو بده هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
مسیفر مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 2700 فقط میتونم از خدا بخوام که صبرمونو بیشتر کنه خدایی دیگه بعضی وقتا تحملش خیلی شدید سخت میشه..... اره خدایی منم گاهی کم میارم بدجوووور هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟