2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مشاغل خانگی .... بد نیست .

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم . برای سو استفاده از خانم ها اینجا نیامده ام. من پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم . خواهش میکنم درخواست دوستی ندهید ، مخصوصا آقایون.

کارای دولتی نمیخاد. خاهرم درونگراس بیست ساله کارمند بانکه. کارای خصوصی صابکار میخاد لاس بزنه برونگر ...

اینم هست ولی ارتباط اجتماعی مهمه خدایی

سعی میکنن با احساساتم بازی کنن ولی اگر پیداش کردن منم بازی

چون ارتباط گرفتن توی اجتماع و کار خیلی مهمه و روی زندگی خودتم تاثیر داره

کارای دولتی نمیخاد. خاهرم درونگراس بیست ساله کارمند بانکه. کارای خصوصی صابکار میخاد لاس بزنه برونگرا میخاد

چی هس

کافیه توی گوگل سرچ کنی بالای ۵۰۰ شغل خانگی داریم .

یکی انتخاب کن دیگه .

🥰🥰🥰🥰😊

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم . برای سو استفاده از خانم ها اینجا نیامده ام. من پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم . خواهش میکنم درخواست دوستی ندهید ، مخصوصا آقایون.