2777
2789
عنوان

شپش مو

85 بازدید | 18 پست

دوسه هفته ی پیش دیدم سرم خیلی میخاره اولش فکر کردم بخاطر خشکی سرمه اخه خیلی میرم حموم، بعد دختر سه ونیم سالمم هی میگفت سرم میخاره، دیشب اتفاقی لای موهاشا نگاه کردم دیدم پراز پوست های سفیده تواینترنت ک زدم فهمیدم رشکه بعد باهم رفتیم حموم سرکه زدم ب سرش و شونه زدم موهاشا حدود بیس تایی شپش ریز از سرش ریخت، امروز ک بردمش حموم دوباره شپش نداشتاماکف سرش پرازرشکه کف سرخودمم همینطور اما مال من کمتره، خیلی اعصابم خورده باید چکار کنم ریشه کن بشن؟

فقط قطره کیمیا از باسلام غرفه خانوم امنه درخشان بگیر بزن در جا خوب میشه تاپیکامو ببین منم گرفته بودم

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حتما حتما شونه فلزی مخصوص از داروخونه بگیر

ی محلول هم خودشون دارن میدن

اون محلول رو میزنی بعد با شونه فلزی دسته دسته موهاتو شونه میکنی

روزی ۲ بار شونه کن

بعد بشین تو آفتاب یکی دیگه (سرشو بپوشونه) رشکارو از موها جداکنه با ناخن بترکونه بندازه دور

چون اونا از بین نرن دوباره تبدیل به حشره میشن

رو بالشی روتختی روسری یا شالی ک میپوشی پتو با آب جوشششش شسته شه هرروز

بعد بزار توافتاب خشک شن

_ Nothing _

محلول شپش برند پرایم از داروخونه بگیر اسپری ضد شپش سطوح

پرایم خودش دستور داره طبق اون انجام بده

شونه دندونه ریز هم داره که خیلی مهمه

همرو خودش توضیح داد

دانشجو داروسازی(برای کنکوری ها که درباره انتخاب این رشته سوال دارن و سوالات روتین پوستی )

شامپو اینا بی خوده من بچه بودم گرفتارش شدم دو بار روزگارم سیاه شد

سس مایونز رو با سزکه بذار تو ماکروویو گرم بسه یه بدی افتضاح و بد داره اونا لابه لای موهات کامل بزن بعد پلاستیک بپیچید بعد از ۵ ساعت تو حموم بشور و شونه مخصوص شپش بکش کار تمومه همه می میرن یه چند بار انجام بده ، اسپند هم با آب قاطی کن و گرم کن مپل سس مایونز باهاش رفتار کن

برای اینکه کلا ریشه کن بشه و نگیری روغن درخت چایی بریز توی شامپو به اندازه استفاده کن