heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1294 عنوان خیانت 46 بازدید | 11 پست اگه خیانت بخشیدنی بود الان شیطان پیشه خدا بود😁😉وقتی خیانت میکنید انتظار بخشیده شدن نداشنه باشیدچون طرف مقابلت روزی صد بار خودشو تو اینه نگا میکنه ک ببینه چی کم داشت🫠 (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم امروز | 14:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1294 خیانت؟ اگه بهم خیانت کنه، با شادگان سوراخ سوراخش میکنم نیاز نیطرف خودش یجا میفهمه ک کیو از دست داده (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1294 گل گفتی 😁چاکرم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1294 بمیره هرکی خیانتکاره همون عذاب وجدانش از مرگ هم بدتره🤣 (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
ننه2تارا عضویت: 1405/03/23 تعداد پست: 240 همون عذاب وجدانش از مرگ هم بدتره🤣 مگه وجدانم داره ادم خیانتکاره؟
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1294 مگه وجدانم داره ادم خیانتکاره؟ داره ولی تاریکی جلوشو گرفته (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
مانز3 عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 166 همون عذاب وجدانش از مرگ هم بدتره🤣 والاشوهرمن خیانت کردبه چپش هم نبودوجدانش کجاش