2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

306 بازدید | 39 پست

من پدرم تک فرزنده ، ۴ تا خواهریم بدون برادر ،از بچگی تو حسرت برادر داشتن میسوزم ، من بچه اولم و الان سه ماه میشه باردار شدم 

آرزو داشتم بچه اولم پسر بشه که هم به نوعی جای خالی برادر رو برا خواهرام پرکنه هم دل پدر و مادرم شاد بشه 

رفتم سونو ان تی گفت مشخص نیست ولی بش میخوره پسر باشه خیلی خوشحال شدم کل فامیل بهم تبریک گفتن و...

حالا امروز که ۱۳ هفته و ۶ روزم بود به نوعی رفتم تو ۱۴ هفته رفتم سونو برا تعیین جنسیت ،نمیخواستم حالا برم ولی شوهرم گفت حالا که خلوته برو انجام بده بیا دیگه

با کلی آیه الکرسی و استرس رفتم ،دکتر شروع کرد به چک بچه و...

آخرش که خواست جنسیت رو بگه گفت female

اولش که شنیدم چند لحظه طول کشید که هضمش کنم

بعد با تردید و تعجب پرسیدم دختره گفت آره

آقا انگار دنیا رو سرم خراب شد

با گریه زدم بیرون حتی نوایستادم تا جوابش رو بگیرم

تموم آرزوها و رویاهام خراب شد

من خودم بچه خیلی دوست دارم و فرق چندانی برام نداره ولی بیشتر برا پدر و مادرم غصه خوردم میدونم که ناراحت میشن

خیلی ناراحتم

یعنی ممکنه اشتباه کرده باشه؟؟؟

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنسیت مهم بود برات چرا با روشای امروزی پیش نرفتی عزیزم مبارک باشه ایشالا بعدی روشای آزمایشگاهی  قطعی وااس جنسیت بچه هست از اون طریق اقدام کن

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢
جنسیت مهم بود برات چرا با روشای امروزی پیش نرفتی عزیزم مبارک باشه ایشالا بعدی روشای آزمایشگاهی  ...

تا حدودی رعایت کردم

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

نمیدونم چی بگم .خودم رو این موضوع جنسیت خیلی حساسم چرا باید فرق داشته باشه برامون اخه ؟ جسارت نباشه ولی پدر و مادرتون به نظر من طرز فکرشون درست نیست من جای شما بودم به این طرز فکر دامن نمیزدم   من اگه بچم پسر باشه که هیچی ولی اگر دختر باشه نفسم میشه جونم میشه دختر جاااانه حساسه باید خیلی بهش اهمیت داد تو این دوره زمونه هم واقعا فرقی بین دختر و پسر نیست اخه.ایشالا مبارک زندگیتون باشه این نی نی 

خدا واست نیگه داره میدونم واقعا منظوری نداری و حست واقعا گذریه و مطمین باش بعد دیدنش حتی ازین فکرت پشیمون میشی عذاب وجدان میگیری ولی یلحظه فقط به این فکر کن ک بچه دار نمیشن و خیلی بچه ی ناسالم دارن فقط شکر کن خدارو عزیز دلم همین به این فکر کن ک شاید صلاح نبوده پسر داشته باشی الان شاید دختر برات بهتر بودا عزیزمن انشالله آینده خوبی داشته باشه و همیشه سربلندت کنه ک خودت متوجه بشی ک دلیل دختردار شدنت چی بوده

نی نی ندارم👶🍼ولی تیکرش باحاله🙈

دلتو بد نکن گلم؛ ایشاالله دومی پسر بشه😉

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

عزیزم من خودم برادر نداشتم شوهرم هم برادر نداشت و از سمت پدری تنها نوه پسری، پسر . بود. مادرم همیشه دعا میکرد و آرزو داشت خدا به من پسر بده. منم وقتی رفتم سونو و گفت دختره خیلی ناراحت شدم. با خودم گفتم فکر نکنم خانوادم دوسش داشته باشن. خلاصه بدنیا اومد الان هفت سالشه فقط خدا میدونه که چقدر برامون عزیزه. پدر و مادرم یک روز نبیننش افسردگی میگرن تازه دومیم هم دختر شد الان یه لاخه موی دخترام رو با دنیا عوض نمیکنم. تسلیم امر خدا باش. بدون اون صلاح ما رو بیشتر میدونه