نزدیک دوهفته اس پاهام بی جون شده رفتم دکتر انواع امپول قرص اعصابوداده اما خیلی میترسم ام اس باشه نگران پسرمم از وقتی مریض شدم خیلی آشفته شده وضع مالی خوبی ام ندارم واسه دوا درمون😭
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اینقدرگریه کردم این چند وقته دور از چشم پسرم دلم براش کبابه همش نگران منه مضطربه از اشتها افتادم دار ...
بابا نکن توروخدا ترس از بیماری از خود بیاری ازاردهندهتره الانم ما داریم میگیم مول شما بودیم و هیچی نبود ازمایش منیزیمم بده من منیزیم دکتر نوشت خوردم خیلییییییی خوب شدم البته حتما دکتر باید بنویسه
کدوم بیمارستان وپیش کدوم دکتر میرن میشه بگید من تهرانم
ما نزدیک کاشان زندگی می کنیم درکشان چندین پزشک مغز واعصاب داره وقتی مراجعه کردیم برایش ام آر ای ممغز نوشت چون ایشون هم دست هایش بی حس میشد اشیا ازدست می افتاد بعد ام آر ای را که دید گفت ام اس است چون سلول های خاکستری مغز درقسمت هایی آسیب دیده بود خدا را شکر با تجویز هرهفته یک آمپول تحت کنترل است فقط نباید به شخص ام اسی استرس یا ترس وارد شود.