2777
2789
عنوان

عمل اسلیو معده

89 بازدید | 27 پست

سلام دوستان، کسی اینجا تجربه اسلیو معده داشته؟

میخواستم در مورد روند عمل و دوران بعدش و هزینه عملش یه چند تا سوال بپرسم. ممنون میشم اگر کسی تجربه داره راهنمایی کنه

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۴سال پیش بای پس کردمخیلی راحته از عمل دماغ راحتتره

راضی ای از عملش؟ نتیجه ای که میخواستی رو گرفتی؟

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

همینجا بپرسین لطفا

سئوالاتی که تو تاپیک نوشتم رو جواب میدین لطفاً

همه چیش خوبه جز اینکه جذبم کمه و کم خونی شدید دارم. البته اسلیو اینجوری نیس جذب داره

یعنی بخاطر بای پس کمخونی شدید گرفتی یا از قبل داشتی

همینجا بپرسین لطفا

در مورد روند عملش

دوران بعد از عمل و عوارض و هزینه ش خواستم بدونم

و اینکه به اون اندام دلبخواهی که میخواستی رسیدی ؟

اذیت نشدی بعدش و یا کمخونی اینا بابتش گرفته باشی؟

صورت گرد پر بعد از این عمل لاغر میشه یعنی؟

همه چیش خوبه جز اینکه جذبم کمه و کم خونی شدید دارم. البته اسلیو اینجوری نیس جذب داره

اره من اسلیو کردم ویتامینای بدنم چیزی کم نیست

ولی خب بای پس کاهش بیشتری داره احتمال برگشتش هم کمتره

اره اتفاقا دیروز هم درموردش تاپیک زدم برو بخونشبهترین تصمیم عمرم بود

خداروشکر

اره من اسلیو کردم ویتامینای بدنم چیزی کم نیستولی خب بای پس کاهش بیشتری داره احتمال برگشتش هم کمتره

اسلیو معده برا چه وزنی بیشتر توصیه میشه؟