2777
2789
عنوان

چیکار داری 🌝

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 26 پست

من ۹بیدار شدم صبونه خوردم رفتم لیزر الان نشستم تو ماشین تا بابام بیاد بریم دنبال داداشم ک کلاسه

امروز کار خاصی ندارم فقط باید لباسامو آویز کنم

دختر شمالم😍🌱دانشجوی زبان انگلیسی🌍عاشق اهنگ🎧ورزش💪🏻آشپزی🍕تو تاپیک های آشپزی و شیرینی پزی تگم کنید🩷🍡اگه حسکردی تنهاترینی این آیه رو به یاد بیار✨فانک باعیننا یعنی تو در پناه نگاه اویی✨حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برام میفرستی خانوم زیبآ🥹💗

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواهش میکنم😍😂چی میخاستی ورداری😂

آلوئه ورا فریز کردم سالم بمونه مثلا از کی یادم میره استفادش کنم😂😭گفتم بزنم به موهام خیلی وزه

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

من ۹بیدار شدم صبونه خوردم رفتم لیزر الان نشستم تو ماشین تا بابام بیاد بریم دنبال داداشم ک کلاسهامروز ...

به به صفا باشههه

من نمیدونم چرا همه روزام اینجوریه دیگ چیکار کنم ک بی حوصله نشم؟!

آلوئه ورا فریز کردم سالم بمونه مثلا از کی یادم میره استفادش کنم😂😭گفتم بزنم به موهام خیلی وزه

عزیزم💕

منمم ساقه موهام آسیب دیده اینو اولین بارم میخام بزنم طعریفشو شنیدم

به به صفا باشهههمن نمیدونم چرا همه روزام اینجوریه دیگ چیکار کنم ک بی حوصله نشم؟!

عشق باشه تفریح باشه😅

کارایی ک علاقه داریو انجام بده مثلا من عاشق تمیز کردن خونه ام اهنگ گوش دادن و آشپزی هم خیلی دوس دارم

دختر شمالم😍🌱دانشجوی زبان انگلیسی🌍عاشق اهنگ🎧ورزش💪🏻آشپزی🍕تو تاپیک های آشپزی و شیرینی پزی تگم کنید🩷🍡اگه حسکردی تنهاترینی این آیه رو به یاد بیار✨فانک باعیننا یعنی تو در پناه نگاه اویی✨حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برام میفرستی خانوم زیبآ🥹💗

عشق باشه تفریح باشه😅کارایی ک علاقه داریو انجام بده مثلا من عاشق تمیز کردن خونه ام اهنگ گوش دادن و آ ...

خب میدونم اینکارا دیگ برام تکراری شدن😂یچیز جدید دلم میخواد