2777
2789
عنوان

جاری لوس

1510 بازدید | 13 پست

جاری من ازمن بزرگتره خیلی لوس وخودبزرگ بینه،وفوق العاده پررو،اونوقت خانواده ی شوهرم ازشیرمرغ تاجون ادنیزادبراش فراهم میکنن،مثلا اونروز یه کاری میخواست براش انجام بدن،مادرشوهرم به پدرشوهرم دستوردادکه براش سرع انجام بده،بعدپدرشوهرم گفت میخوام برای توکه بارداری یه چیزی بخرم،فوری مادرشوهرم پرید وسط که نمیخوادبراش بخری لوس میشه برای بچش بخر درصورتیکه من اصلابرعکس جاریمم توقع هیچ کاری ازخانواده ی شوهرندارم وباهاشون مهربونم وکم رو،خیلی دلم ازمادرشوهرم گرفته وفرق گذاشتنش،حتی دلم نمیخاددیگه بهش زنگ بزنم،نظرشما چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومای ایرانی با فرهنگ ایرانی باید کنار بیان

خانواده همسر تو ایران خیلیییی وم پیش میاد دلخواه رفتار کنن و تبعیض نزارن و اذیت نکنن و تیکه نندازن و......

باید بیخیال باشیم و رو زندگی مشترکمون تمرکز کنیم.همین

مادرشوهرم میدونه اون پرتوقع هست ومن کم توقع ورفتاراحترام امیز منو میبینه اونوقت این کاراش واقعاقابل توجیه نیس،من ازشون توقع ندارم چیزی بهم بدن ولی اینکارش که مانع پدرشوهرم میشه برام قابل هضم نیس

بقول شوهرم ادم اگه قراره با گلایه کردن از کسی اون ادم رفتارش درست شه همون بهتر که نشه. نمیشع به زور تو دل کسی جا باز کرد.

جاری من یبار مادرشوهرمو زده ولی میخوای چیکار

مادرشوهرم میره مسافرت همه سوغاتیای خوبو واسه بچه اون میاره.

من اولش حساس شدم بعد که شوهزم اون حرفو زد دیدم اره واقعا حرفش راسته. الان اهمیت نمیدم خودش یه روز بدجور قراره بسوزه

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من