2821
2789

چه بگویم ک خوب و بد بسیااار هست

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

وووی بالاخره موفق شدم اولین پستو تو یکی از تاپیکای نی نی سایت بذارم   

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تک تک لحظه های باهم بودنمون بهترین بودن

هیچ لحظه بدی نداشتیم واقعا

حالا این ک نامزد ندارم مهمه؟🤔

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
تک تک لحظه های باهم بودنمون بهترین بودن هیچ لحظه بدی نداشتیم واقعا حالا این ک نامزد ندارم مهمه؟🤔

تبریک میگم😚😚

مرسی    

حس میکنم ی رکورد بزرگ زدم   

یواشکی با تلفن تا نصف شب صحبت میکردیم،پیاده روی طولانی میکردیم ولی اصلا خسته نمیشدیم و....

بدترین خاطره هم فامیل بین ما دعوا انداختن

دروغ از ما به اونا ،از اونا به ما

تا جایی که دو ماه همدیگه رو ندیدیم

و همسرم حلقه رو فرستاد برام  

این هم خوبه هم بد !! رفتیم کافی شاپ خوراکی مورد علاقم بود ک عاشقش بودم ولی روم نشد زیاد بخورم ... یه کمی ازش خوردم ... دیگه بعداز ازدواج نرفتیم 

اینکه منو خونه مامانش میکاشت خودش میرفت بیروون ...  

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792