2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دقیقا اینم میشه 😔

واقعا بهترین کار اینه که کار خودت رو کنی و اونها رو خورد و ضایع کنی با وجودت و طرز زندگیت. خودشون هم آزار دیدن و حسادت میکنن که اوه چرا این آزاد شد؟! باید مثل من تحمل میکرد.

وقتشه این امضا رو عوض کنم.

گور بابای بقیه منه احمق دقیقا بخاطر حرف اینواون طلاق نگرفتم الان بعد ۱۱سال سگ دو زدن بایه بچه دیگه کلا راهی واسه جدایی ندارم خداازبابام نگذره

اونوقت خواهرم دنیارو به یه ورشم حساب نکرد ۴بارطلاق گرفت با۳۶سال سن داره عشق دنیارو میکنه ن دوست پسر داره ن شوهر ن معشوقه میگه تنهایی عشق میکنم عشقققققق

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
واقعا بهترین کار اینه که کار خودت رو کنی و اونها رو خورد و ضایع کنی با وجودت و طرز زندگیت. خودشون هم ...

باور میکنی من کاری به کار فامیل ندارم جدایی ما مربوط به دعوا و بحث و این چیزای الکی نبود .... فامیل انگار نگاهشون یجوری سنگینه از صد تا شلاق بدتره یا حرفای پشت سر

گور بابای بقیه منه احمق دقیقا بخاطر حرف اینواون طلاق نگرفتم الان بعد ۱۱سال سگ دو زدن بایه بچه دیگه ک ...

مردم فقط زمین خوردنتو ببینن شاد میشن نه پیشرفتتو فامیل ما اینجوری آن انگار این جدایی خوشحالشون کرده

باور میکنی من کاری به کار فامیل ندارم جدایی ما مربوط به دعوا و بحث و این چیزای الکی نبود .... فامیل ...

خب دیگه، ذهنشون کوچیکه. لابد باور مذهبی دارن که جدایی گناهه و اینجور چیزا

وقتشه این امضا رو عوض کنم.