2777
2789
عنوان

میشه بیاین

53 بازدید | 14 پست

سلام ی سوال دارم میشه نظرتون رو بگید ممنون

حرف بد هم نزنید

خب من و دوست پسرم ۱ سال درس خوندیم باهم و اون میخواد پزشکی بزنه

ولی چون قرار بود یه شهر بزنیم و نزدیک باشیم اون شهر ها رشته هایی که من میخوام رو نداره

رشته هایی ک میخوام اولویتپ فیزیو بینایی دارو هست بعدش پرستاری رو میزارم

ولی خب این یه چیزیی هست که قراره در اینده باهاش درگیر باشم نمیخوام چیزی بخونم ک انتخابش نکردم خبلی سخت پسندم اصلا بعد الان ازم ناراحته هعی ی دلم میگ پرستاری بزنم اون شهر ک میخواد چون قبولی پرستاری م ۱۰۰ درصده حتی تهران هم میارم

بعد من بومی و منطقه م کلا فرق داره باهاش برا همین فیزیو و ... احتمال قبولیم اطراف شهرم بهتره

میشه بگید جای من بودید چیکار میکردید؟

اینم بگم رابطه الکی نداریم ۳ ساله باهمیم

سختی شغل پرستاری با فیزیوتراپی قابل مقایسه نیست ، به نظرم آینده شغلی و مالی خودت فدای دوستی نکن ، اونم بره دانشگاه ۷ سال باید بخونه تو این ۷ سال عشق و عاشقی اگر واقعی باشه میمونه حتی از راه دور

اللهم عجل لولیک الفرج ، لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ، شاد باشید

سختی شغل پرستاری با فیزیوتراپی قابل مقایسه نیست ، به نظرم آینده شغلی و مالی خودت فدای دوستی نکن ، او ...

ب خاطر راه دور نمیگه

ب خاطر اینکه خیلی میخواد نزدیک هم باشیم منم میخوام ولی خب واقعا انتخاب رشته ی عمر بهش میگم نمیدونم قبول نمیکنه هعیی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب خاطر راه دور نمیگه ب خاطر اینکه خیلی میخواد نزدیک هم باشیم منم میخوام ولی خب واقعا انتخاب رشته ی ع ...

عقلت نده به اون ، بهش بگو تو ب ن نزدیک من ببینم قبول میکنه ،هرگز ، بعدشم سنت کمه الان نمیدونی داری چیکار میکنی بهانه بیار بگو پدرمادرم نمیذارن و مجبورم کردن و... ، اگر واقعا میخواید درس بخونید وقت کم میارید دوست بازی و... مال علاف و بیکار هاست ، بچه بازی در نیارید

ب خاطر راه دور نمیگه ب خاطر اینکه خیلی میخواد نزدیک هم باشیم منم میخوام ولی خب واقعا انتخاب رشته ی ع ...

اگر واقعا رشته های خوب مثل دارو و فیزیو میتونی قبول بشی برو حتی اگر به قیمت از دست دادن یه آدم خودپسندباشه ، فقط به خودش فکر میکنه .

اما به هم نزن فقط بگو خانوادم نمیذارن و تو فشارم و... یکمم خودت مظلوم کن

، البته نمیخوام دروغ بگی ها توی واقعیت بعید میدونم موافق باشن با این کارت

عقلت نده به اون ، بهش بگو تو ب ن نزدیک من ببینم قبول میکنه ،هرگز ، بعدشم سنت کمه الان نمیدونی داری چ ...

icon icon ن اخه بچه بازی نیست

اون چون قبولیش اطراف خودش بالاست برا همین میزنه اطرافش

بعد فاصله مون خیلی دوره خیلی

فاصله مشکل نبست حالا رشته مهمه برام

icon

اخه میدونه حرف منو قبول میکنن خانواده م

نمیدونم ولی با تینده خودت بازی نکن ، اون اینقدر درک نداره که نباید تو رو تول عمل انجام شده بذاره و برات تعیین تکلیف کنه ، بحث یک عمر زندگی و زحمته ، مثلا بشی فیزیو تراپ ماهی حداقل بالای ۲۰۰ میلیون درامد داری با شغل راحت ، اما پرستار بشی ماهی ۳۰ الی ۴۰ با زحمت و سابقه زیاد و شغل فرسایشی از لحاظ روحی و روانی و یه شب درمیون شیفت خسته کننده و...

چقدر پسره احمق و کودنه و تک بعیدیه ، بشین باهاش صحبت کن بگو درس چندساله تموم میشه خودتم درگیر درسی ، اما شغل حد اقل ۳۰ سال منو قراره تحت تاثیر قرار بده ، چرا نه گفتن بلد نیستی راحت و با عزت نفس بگو از لحاظ روحی با پرستاری جور در نمیام وشکسته میشم و روح و رانم اگرنرم رشته مورد علاقم تحت تاثیر منفی قرار میگیره ، بگو آرزوهام توی اون رشته هاست ، اگر نتونی بگی و شهامت نداشتهدباشی به زودی پشیمون میشی ، ای بسا اون چندسال تحصیلتون اون رو به کل تغییر بده ، خیلیا بودن وارد جو دانشگاه شدن کلا تغییر کردن زیاد به این پسرها دل خوش نکن

گیریم که پزشکی قبول بشه ، یه پسر ۱۸ ساله که کسی جدی نمیگرفتش حالا وارد دانشکده پزشکی میشه و طرف مقابل حتی اگر خودشم هم رتبه باشه اما به سبب موقعیت اجتماعی و مالی این پسر در آینده بیش از حد بهشون توجه میکنن و خیلی پسرا کلا یهو خودشون خیس میکنن و جو زده میشن ، درصد کمی روی خوشون کنترل دارن و میتونن توی اون جو که هرجا میرن تحویلشون میگیرن و بهشون توجه میکنن خود واقعیشون بمونن

چقدر پسره احمق و کودنه و تک بعیدیه ، بشین باهاش صحبت کن بگو درس چندساله تموم میشه خودتم درگیر درسی ، ...

عزیزم اول تاپیک گفتم حرف بد نزنید

درسته باید نه بگم ولی خیلی حساسه نمیخوام ناراحتش کنم

عزیزم اول تاپیک گفتم حرف بد نزنید درسته باید نه بگم ولی خیلی حساسه نمیخوام ناراحتش کنم

قصد نداشتم ناراحتت کنم ، بازم هرچی صلاح خودته