شوهرم بعد از دعوای شدید و زد و خورد اونم سر یه بحث کوچیک ک عجیب بود برام تبدیلش کرد ب دعوا بزرگ گفت از خونه برو فک کرد. نمیرم منم اومدم خونه بابام بلاکش کرده بودم از بلاک امروز درش اوردم دیدم اونم حالا بلاکم کرده امروز با ی خط دیگه بش زنگ زدم گفتم خوب میخوای چکنیم حالا میخوتی طلاق بگیری میگه من کاری ندارم بمون همونجا بعدم خودت درخواست طلاق بده نظرتون چیه چی تو سرشه؟ نمیدونم چکنم الانم من خونه بابامم اون تنها خونه هست حس بدی دارم نمیدونم گیج شدم یکی بگه چکنم
امید به خودی خود مانند یک ستاره است که در آفتاب سعادت دیده نمی شود و تنها در شب مصیبت کشف می شود. گویی همهچیز را از دست دادهاید. باز هم امید وجود دارد. امید همچون پرندهای است که بال و پر دارد، در روح ما لانه میگزیند، بدون گفتن هیچ کلمهای، آواز میخواند و هرگز متوقف نمیشود..🌈💚
بزرگا را واسطه کنید برا پادرمیونیزرتیم ب طلاق فک نکنید
اون گفته ب خونوادش نگفته نمیدونم راست میگه یا دروغ کلا خیلی دروغگوعه بعدشم دوست ندارم بقیه دخالت کنن
امید به خودی خود مانند یک ستاره است که در آفتاب سعادت دیده نمی شود و تنها در شب مصیبت کشف می شود. گویی همهچیز را از دست دادهاید. باز هم امید وجود دارد. امید همچون پرندهای است که بال و پر دارد، در روح ما لانه میگزیند، بدون گفتن هیچ کلمهای، آواز میخواند و هرگز متوقف نمیشود..🌈💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دست خودم نیست تازه همش پیام میدم بش میدونم کارم اشتباهه نمیدونم چکنم تازه تصمیم گرفتم فردا یهویی برم خونه ببینم چ غلطی میکنه نمیدونم برم یا نه واقعا گیجم و حالم بده
بنظر منک هر دوتون باید چند روزی از هم دورباشید تا آروم بشید ...اینجوری همه چی بدتر میشه ...البته ک نباید میرفتی چون پای دیگران میاد وسط دعواتون ولی حالا چندروز تحمل کن ببین چیکارمیکنه ...مگ همسرت خطایی کرده ک حالا شک داری؟؟؟ اگ همچین آدمی نیست الکی شک نکن
بنظر منک هر دوتون باید چند روزی از هم دورباشید تا آروم بشید ...اینجوری همه چی بدتر میشه ...البته ک ن ...
رمز گوشیش بهم نمیده یا جایی رفته این ور اونور نگفته مثلا خونه مادرش اینا و هرجا هرکار کنه نمیگه
الانم جا عذرخواهی من از بلاک درش اوردم دیدم اون بلاک کرده با پرویی بعد میگه من کار ندارم خودت برو درخواست طلاق بده نمیدونم چرا گفت خودت برو واسم سواله