2777
2789
عنوان

چشم زخم

78 بازدید | 15 پست

من مدتیه که عمل بینی کردم قبل این عمل دماغم چندجاشکستگی وانحراف داشت بعدعمل هم خیلی زجرکشیدم تادماغم درست شدوبه عبارتی یکم ازدماغ به بینی تغییرشکل دادوخوشکل شدم موهامم رنگ کردم من تمام این مدت سه ماه روتوخونه بودم که جایی نمیرفتم یه باریه مهمونی رفتم که کاش پام میشکست نمیرفتم اونجانشستم روبه روی کسی ومدام ازدماغم وقیافم تعریف میکردومنم ازش تشکرمیکردم شب به خونه برگشتم اماچه برگشتنی تاصبح نخوابیدم دست وپاهام بی دلیل ورم کردودردشدیدنه مسکن جواب میدادنه سرم جواب میدادهیچ به هیچ قویترین مسکن هم جواب ندادتواین بین دخترم تشخیص اپاندیس دادن بایدجراحی میشدواون دخترم ناگهانی لوزش بزرگ شدتمام مصیبتهای عالم برسرم نازل شدنه دکتردردمومیدونست نه راه چاره درمان هیچ به هیچ انگارفلج شدم تنگی نفس حالت تهوع عرق سردضربان قلب بالادرکنارهمه اینابیماری بچهام همه تویه هفته اتفاق افتاد ومن به این درک رسیدم که چشم شورواقعاوجودداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ غلطی باید در قبالش انجام داد؟نخوریم نگردیم ب خودمون نرسیم ک چشممون نزنن؟

من که زندگی عادی خودموداشتم کاری به مردم وحرفای مردم نداشتم میگفتن ازخودت خوبی خوشی فلان نشون نده برای اینکه چشم نزنن ولی واقعامن درکی. ازاین موضوع نداشتم

من که زندگی عادی خودموداشتم کاری به مردم وحرفای مردم نداشتم میگفتن ازخودت خوبی خوشی فلان نشون نده بر ...

عزیزم من اول میخاستم بنویسم منم دقیقا تک تک اینایی ک گفتیو تجربه کردم

گفتم لابد میگی داره دوئل من بدبخت ترم میذاره

منم عمل کردم دقیقا موهامم رنگ کردم😂

کلا هم ب خودم خیلی میرسم

ولی برا دل خودم

تو چشم هیچکسی خودمو هیچوقت نکردم

ولی زندگیم الان۶ماهه عاقبت یزید شده

نتیجه هیچوقت خوشکلیتونونشون ندیدبه خصوص فامیل😅

من غلط کنم نشون بدم

من دارم زندگی عادیمو میکنم

بخدا من آدمیم ک گونی هم مجبور باشم بپوشم

میپوشم و خودمو نمیگیرم

زمانایی هم ک میتونم ب خودم برسم ومیرسم فقط واسه دله خودمه

من غلط کنم نشون بدممن دارم زندگی عادیمو میکنمبخدا من آدمیم ک گونی هم مجبور باشم بپوشم میپوشم و خودمو ...

منم عین توخواهرولی خب طرف که چشمش شوره حنی اگه همه ایناروخودشم داشته باشه بازم چشمش به مال وداشته های بقیه هست

وای هیچی از چشم و زخم بدتر نیست زندگی آدم رو به نابودی میبره تجربه دارم بخدا یک نفر تو فامیلامون هست از قصد آدم رو میگم که نابود بشه الهی خیر نبینی همه چیم داره ولی باز داشت نمیخواد من و خانواده ام خش باشیم 😐😐😐😐

عزیزم سوره ناس فلق کافرون توحید این الکرسی زیاد بخون صدقه بده اسپند دود کن حرز امام جواد بگیر یک تیک سنگ نمک بگیر بذار یه جای خونه که تو دید باشه انشالله بلا ازت دور باشه 🙏❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

مرسی جونم انجام میدم الهی رفع بلاشه

انشالله عزیزم خواهش میکنم 🙏❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️