2777
2789
عنوان

ورم معده

21 بازدید | 5 پست

بچه هام ویروس گوارشی گرفتن یشب من بربری با ناگت یکم نپخته خوردم موند رو دلم ،همون شد معده ام عین آجر شد. درد میکرد و نمیتونستم چیزی بخورم. دکتر گفت ورم معده داری. دو هفتست رژیم رعایت میکنم همه چیز پخته، سرخ کردنی ممنوع، شیرینی ممنوع و ... کسی تجربه داره. واقعا ورمه؟ الان دارو داده درد ندارم اما الان معده ام کوچیک شده انگار. همینطوری لاغر هستم بچه هم شیر میدم. خسته شدم از رژیم تا کی بگیرم

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 
دکتر به دختر من گفت رژیم زیاد تاثیر نداره.داروهاتو مصرف کن کافیهکم کم غذاهای جدید امتحان کن

واقعا؟ دخترتون تست دادن فهمیدن ورم معده دارن؟ من تست ندادم. دکتر بهشون دارو چی داده؟

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من ۶ سالش بود فهمیدم آندوسکوپی انجام دادنولپازا ۲۰ میخوره

الان خوب شده؟ چند سالشه