2777
2789
عنوان

ترک‌سیگار‌همسر

158 بازدید | 27 پست

سلام خانما ، تجربه ای دارید ؟ چه خودتون چه اطرافیان ترک کرده باشند و شما درش دخیل بوده باشید؟ خیلی دلممیخواد تمومش کنه ، نکرده تا آلان اگه راه حلی میدونید بگید

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

۵ بار

هر سری هم خودش خواسته من فقط حمایت کردم اونم برگشته دیگه هیچی نگفتم

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۵ بارهر سری هم خودش خواسته من فقط حمایت کردم اونم برگشته دیگه هیچی نگفتم

ممنونم عزیزم ، یهویی ترک کردند؟ کار خاصی انجام نداند؟

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

فقططط تنها راهش اینه که خودش بخواد ترک کنه عزیزم تا خودش نخواد هرکاری کنی فایده نداره شوهر منم میکشه کلی گفتم نکش ترک کن هی میگه باشه چشم از امروز از فردا ازپس فردا بازم فایده نداره تا عصبی میشه یا فکرش درگیر میشه یه نخ سیگار برمیداره فقط منتونستم کاری کنم که تو خونه نکشه

من یکبار کشید شروع کردم اوق الکی زدن گفتم اگر دفعه بعد این بو بدی رفتی خونه مامانت خوابیدی دیگ نکشید ...

چه روش قشنگی 😂، من نمیتونم خیلی چکشی عمل کنم خجالت بکشه

شوهر منم یه هفتس نکشیده داره ترک میکنه ولی عصبی میشه زود از کوره درمیره☹️

باید یه دوپامین فیک دیکه ای جایگزین شه، نمیدونم راستش به ذهنم این میرسه

ممنونم عزیزم ، یهویی ترک کردند؟ کار خاصی انجام نداند؟

بله و مشکل هم همینه من هربار بهشون میگم آروم اروم کم کنه ولی خیلی سریع انجام میده و تا یکم عصبی میشه دوباره برمیگرده

اگه توان مالی دارید حداقل بگید با آیکاس جایگزین کنن

من به توان تو رسیده‌ام💑    اي <برتر از خيال و قياس و گمان و وهم  /  وز هر چه گفته اند و شنيديم و خوانده ايم>شکرت ،که مزید نعمت است
فقططط تنها راهش اینه که خودش بخواد ترک کنه عزیزم تا خودش نخواد هرکاری کنی فایده نداره شوهر منم میکشه ...

دقیقا بدترین قسمتش اینه وقتی عصبی میشه میذه سراغش ، جومتشنجمیشه من عذاب وجدان میگیرم توی بحث ها که داره سیگار میکشه اصلا معضلیه نمیتونمم باهاش جدی صحبت کنم چون نمیخوام خجالت زده بشه ترجیحم اینه با محبت و چالش طور ترکش کنه