2777
2789
چرا؟؟؟چه مشکلی هست؟بحثی پیش اومده ؟؟سه ماه بی خبری کم نیست اونم دوران عقد که همه عطش دارن

بهش گفتم بیا مجلسمونو بگیریم مهمونی کوچیک بگیر، شروع کرد غر زدن گوشیشو خاموش کرد جواب بقیه رو هم نداد

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ما دوست بودیم تقریبا یه ساله عقدیم الانم خونه خانواده همسرمم خیلی خانوادش خوبنخودش ولی اخلاق نداره و ...

من یک سال و نیم عقدم ولی همش بندر بود کلا 35 روز دیدمش اخلاقاش حالا اومده دستم، به شدت بی اخلاق و همش قهر میکنه

بهش گفتم بیا مجلسمونو بگیریم مهمونی کوچیک بگیر، شروع کرد غر زدن گوشیشو خاموش کرد جواب بقیه رو هم ندا ...

یه روز پدر و مادرت بزرگترش رو صدا بزنن بیان خونتون تکلیفت رو معلوم کنن ببینن دردش چیه ؟شاید مشکل مالی داره و حس میکنه تحت فشارش گذاشتی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

اگر خانواده معقولی داره اول با اونا درمیون بزار ببین چی میگن

خونوادم میگن این دیگه مناسب زندگی نیست، اخه خونوادمم زنگ زدن جواب نداده بی احترامی رو به حد رسونده

یه روز پدر و مادرت بزرگترش رو صدا بزنن بیان خونتون تکلیفت رو معلوم کنن ببینن دردش چیه ؟شاید مشکل مال ...

اصلا خونوادش انگار نه انگار که پسرشون زنشو ول کرده، براشون مهم نیست هیچی