2777
2789
عنوان

دوباره اینجا

153 بازدید | 7 پست

نمیدونم باز چرا اینجا دارم مینویسم...
فقط احساس میکنم گیر افتادم؛ نه راه پس دارم، نه راه پیش. و هیچی قرار نیست درست بشه هیچ وقت...

لطفا بهم نگید «جدا شو».
جدا شدن اونقدر که فکر میکنید برای من راحت نیست، مخصوصا با شرایطی که دارم.

فکر میکنم تا آخر عمرم یه سوال توی ذهنم میمونه و هیچوقت جوابش رو پیدا نمیکنم:
وقتی منو دوست نداشت، چرا باهام ازدواج کرد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس میخوای اینقدر باهاش بمونی تا انواع بیماری ها اعصاب و روانو بگیری بعدم ولت کنه بره بگه دختره از اول هم مشکل داشت؟؟ تاپیکاتو خوندم واقعا نمیفهمم چی باعث میشه با همچین آدم روانی و خطرناکی بخوای ادامه بدی... چون دکتره؟ عقده دکتر داری؟؟! خوبه مالی هم نیست همچین که خونه و ماشین آنچنانی داشته باشه یا پولدار باشه ....

سلام عزیزم خوبی من داستان زندگیتو خوندم و از اینکه از احوالت خبر دادی ممنونم من خودم ۱۵ ساله ک ازدواج کردم روزای خیلی خوب و همچنین خیلی بد هم با همسرم داشتم اگه میخوای ب جدایی فک کنی خوب ادامه دادن زندگی سخته و اگه واقعا میخوای ادامه بدی و بمونی یه تنه باید تلاش کنی زندگیتو حفظ کنی و رو ب بهتری ببری این راه اصلا اسون نیس ولی محال هم نیس از خدا برات بهترینا رو میخوام امیدوارم تموم مشکلاتت حل بشه

سلام عزیزم امیدوارم خدا محافظ خودتو و زندگیت باشه

اینجوری که می کنی اعصاب برات نمیمونه

یه تصمیم درست بگیر یکبار فرصت زندگی کردن داری

به این دنیا نیومدی که همه وقت و عمر و جونیت رو هدر بدی برای آدمای دیگه.برای خودت زندگی کن اگر باهاش خوشبخت نیستی و آرامش نداری لزومی ندارد ادامه بدی.

عزیزم من زندگیت رو دنبال می کنم زود به زود تاپیک بذار لطفاً تا از حالت باخبر باشیم.

امیدوارم تصمیم درست بگیری

عزیزم من خیلی به فکر شما بودم و چندین بار چک کردم ببینم چه تصمیمی برای زندگیت گرفتی،من هرگز کسی رو به طلاق تشویق نکردم و نمیکنم ولی لطفا برای زندگیت عاقلانه تصمیم بگیر خودت میگی هیچی قرار نیست درست بشه پس یعنی از الان خودت و داری برای یه زندگی پر از تنش با توهین و کتک آماده میکنی، اخه چرا؟به خاطر آبروت،شرایط خانوادت،سن خودت،نداشتن درآمد،حس عذاب وجدان نسبت به خانوادت،و.....به نظرت خانوادت راضی میشن اینطوری زندگی کنی تا جایی که شما رو شناختم شما هم زیبایی هم درآمد داری هم خانواده خوبی داری چرا خودتو تو منگنه قرار دادی ؟فقط امیدوارم همسرت سر عقل بیاد و رفتارشو عوض کنه دد غیر صورت شروع زندگی با همچین آدمی بزرگترین اشتباه زندگیت میشه

باید به فکر یه من دیگه باشم،این من داره ته میکشه......