2777
2789
عنوان

رب خانگی

67 بازدید | 7 پست

سلام به دوستان گلم دیدم اواخر تابستونه و خیلیا دوست دارند رب بگیرند گفتم یکم راهنماییتون کنم اپل گوجه قرمز و گوشتی انتخاب کنید دوم بعد از شستن بزارید یه شی تا صبح خشک بشه تا آب داخلش نشه بعدش آبشون بگیرید من میدم بیرون با دستگاه برام پوره میکنن دیگه پوسته و هسته نداره بعدش میزارم بجوشه شاید 24 ساعت البته من 60 70 کیلو گوجه میگیرم فقط مراقب باشید ته نگیره مدام چکش کنید نیازی به همزدن مداوم نیست همین که بدونید آب داره وقتی حجمش نصف شد زیر شعله اگر زیاده کم کنید هم بزنید تا ته نگیره وقتی کاملا غلیظ شده یا سینی سینی کنید یا با همون قابلمه جلو افتاب بزارید شبا هم یه پارچه دو نخ روش بکشید تا آلوده نشه یه چند روزی این طوری پی افتاب بچرخونیتش تا خوش رنگ بشه بعد حتما داخل شیشه بریزی میتونید اخرای پخت نمک هم یکم بزنید من برا 70 کیلو نیم کیلو نمک میزنم نمیخوام شور بشه حتما از این شیشه خیارشور ها بردارید یا شیشه ای که درش کیپ بشه این طوری تا یک سال کپک نمیزنه یه جایی بزارید نسبتا خنک من گوشه بالکن میزارم جاشو رو هم تغییر ندید هر شیشه ای رو که برا استفاده برمیدارید دیگه داخل یخچال نگه دارید من با این روش رب هام تا یک سال هم کنار بالکن هیچیش نشد اگر سوالی داشتید بنویسید من بعدا میام جواب میدم راستی من همیشه با وضو سعی میکنم سر ترشی درست کردن و رب درست کردن برم و پریودم نباشم بسم الله میگن و ذکر که خیلی اثر داره توی خوب شدنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقتی ریختیم تو شیشه چجوری نگه میدارید که خراب نشهیخچال من اصلا جا نداره برای مصرف چندماهه چیکا ...

سلام گلم حتما از این شیشه خیارشور بگیر که درش کیپ میشه و حتما بزار کامل آبش کشیده بشه و چند روزی هم تو افتاب بزار تا آب زردش هم کار بره گلم

من حتی آبغوره رو بعد از پاک کردن و شستن میزارم یه شی بمونه تا آبی روش نمونه و نم نداشته باشه آبش رو میگیریم میزارم یک ساعت بجوشه تا یکم آبش کار بره و یکم خیلی کم مثلا تو 20 کیلو قطره یه قاشق غذاخوری نمک میزنم وقتی سرد شد از پارچه دو نخ رد میکنم تا صاف و یکدست بشه بعد داخل شیشه نه قوطی پلاستیکی میریزم و میزارم افتاب بعد دو ماه قرمز و خوشگل میشه تا دو سالم تو هوای آزاد با در بسته هیچیش نمیشه