2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی تو نت سرج کنی روز تخمگکذاری رو توتقویم بارداری بهت میده 

در هفته وسط سیکل احتمال هست و روز وسط که تو 30روزها میشه 15 

ولی تخمکگذاری احتمال داره در هر زمانی اتفاق بیفته بستگی داره به خیای چیزها این تاریخی که میدن نمودار علمیش هست نه واقعی

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
به نظرتون روز ۱۷ نزدیکی داشتم منجر ب بارداری شده؟

شاید 

نمیشه گفت 

چون هم تخمک و هم اسپرم تقریبا بیست وچهار ساعت در بدن میتونن لقاح رو تجربه کنن 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
شاید  نمیشه گفت  چون هم تخمک و هم اسپرم تقریبا بیست وچهار ساعت در بدن میتونن لقاح رو تجر ...

من همون روز کیت تخمک گزاری استفاده کردم ولی هاله انداخت اما پررنگ نشد 

من همون روز کیت تخمک گزاری استفاده کردم ولی هاله انداخت اما پررنگ نشد 

والا نمیدونم

از نظر تقویم پریودی، تو دوره های منظم 30 روزه، تخمک گذاری روز 16 میشه، ینی 14 روز قبل از دوره بعدی.

ولی تو شرایط مختلف میتونه یخورده جابجا شه. مثلا اگه اون ماه گرمی زیاد خورده باشی احتمال داره یکم زودتر شه تخمک گذاری

کنار تو درگیر آرامشم . . .
از نظر تقویم پریودی، تو دوره های منظم 30 روزه، تخمک گذاری روز 16 میشه، ینی 14 روز قبل از دوره بعدی. ...

من یجا خوندم تاریخ دوره ماه بعد تقسیم بر ۲ کنید میشه روز تخمک گذاری 

خدایا شکرت
از نظر تقویم پریودی، تو دوره های منظم 30 روزه، تخمک گذاری روز 16 میشه، ینی 14 روز قبل از دوره بعدی. ...

نظر شما چیه‌؟ به نظرتون روز ۱۷ ک نزدیکی داشتم ممکنه منجر ب بارداری شده باشه‌؟همون روز ک کیت تخمک گزاری استفاده کردم یه هاله انداخته بود ولی پررنگ نشد

نظر شما چیه‌؟ به نظرتون روز ۱۷ ک نزدیکی داشتم ممکنه منجر ب بارداری شده باشه‌؟همون روز ک کیت تخمک گزا ...

احتمالش زیاده. انشالله ک باردار باشی البته اگه دوس داری.

ولی خب فقط تخمک گذاری نیس ک مهمه. من خودم با یکبار اقدام باردار شدم. چون بیخیال بودم. منم 30 روزه بودم و روز 15 اقدام داشتم.

برا خیلی از دوستام چن ماه طول کشید، چون استرس داشتن. با اینکه تو دوره تخمک گذاری اقدام میکردن ولی نمیشد.

من یجا خوندم تاریخ دوره ماه بعد تقسیم بر ۲ کنید میشه روز تخمک گذاری 

منم همین کارو کردم، نشونه نداشتم، از کیت و اینام استفاده نکرده بودم. فقط چون 30 روزه بودم، روز 15 رو بعنوان تخمک گذاری در نظر گرفتم. 

بعدش یجا خوندم نوشته بود بطور معمول تخمک گذاری 14 روز قبل از دوره بعدی میشه

منم همین کارو کردم، نشونه نداشتم، از کیت و اینام استفاده نکرده بودم. فقط چون 30 روزه بودم، روز 15 رو ...

من همش فکر میکردم اوایل پاک شدن باید اقدام داشت بعدش فایده نداره 

خدایا شکرت