fatemenikbakht مدیر عضویت: 1405/04/16 تعداد پست: 17 عنوان خوابگاه | مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 18 پست سه سال پیش خوابگاه بودم هم خوابگاهیام چپ میرفتن راست میرفتن ازم عکس میگرفتن ناراحتم میخام ازشون انتقام بگیرم 1405/06/18 | 22:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemenikbakht مدیر استارتر عضویت: 1405/04/16 تعداد پست: 17 بعد سه سال چطوری میخواین تلافی کنین دوباره میرم خوابگاه این دفعه میرم رشته عکاسی اینطوری بنظرم جبران میشه برم خوابگاه رشته عکاسی جبران خوابگاه رفتنم که ازم عکس گرفتن میشه
shakurr عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 2155 دوباره میرم خوابگاه این دفعه میرم رشته عکاسی اینطوری بنظرم جبران میشه برم خوابگاه رشته عکاسی جبران خ ... واقعا؟ مگه رشته قبلیتون که لیسانس گرفتین چی بود؟ من مرد تنهایی شبم...
fatemenikbakht مدیر استارتر عضویت: 1405/04/16 تعداد پست: 17 واقعا؟ مگه رشته قبلیتون که لیسانس گرفتین چی بود؟ نتونستم با اون وضع که داشتن ازم عکس میگرفتم لیسانس بگیرم یک سال خوندم انصراف دادم رشته ام علوم کامپیوتر بود توی شهر قم دانشگاه قم درس میخوندم
shakurr عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 2155 نتونستم با اون وضع که داشتن ازم عکس میگرفتم لیسانس بگیرم یک سال خوندم انصراف دادم رشته ام علوم کامپی ... موفق باشی الان بهترنیست ی رشته کاری ترو با درآمدتان میخوندین من مرد تنهایی شبم...