2777
2789
عنوان

دیت و آشنایی

42 بازدید | 4 پست

سلام عزیزانم تو تاپیک قبلیم گفتم با یه اقایی دارم اشنا میشم اخلاقش فوق العادس ولی تو دیت سوم یچیز گفت کاملا دو دل شدم و نیاز به کمک دارم یهو برگشت گفت من یچیز بهت میگم ممکنه ناراحت بشی ولی بهتره بشنوی گفت من چندین سال گل مصرف کردم و قرص رو دراگ بودم اینا الان پاکم دوستان من خیلی راجب مواداینا اطلاعی ندارم ولی میترسم یهو بوش بخوره بهش دوباره شروع کنه و واقعا یچیز خط قرمزیه خیلی دو دلم و امروز روزی صد بار واسش پیام نوشتم که بهم نمیخوریم پاک کردم.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بین صداقت و گذشته فرق هست و قرار نیست همو کاور کنن!! با امید و احتمالات ادامه نده...

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.