2777
2789
عنوان

کم پشتی مو کمک

52 بازدید | 14 پست

بچه ها موهام ارثی کم پشته همه مسخرم میکنن😭

ماینوکسیدین میتونه کاری کنه برام؟

چون تار موهام خیلی نازکه ولی ریزش موی شدید ندارم ولی کم سرمم خالیه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماینوکسیدیل وقتی قطع بشه باز میشه مث اولش تازه بدتر

در درونم دختریست که اگر تمام جهان پشتش را خالی کند باز هم فرو نمی ریزد او یاد گرفته ریشه باشد نه پیچکی محتاج دیوار ☘️☘️کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

ماینوکسیدیل وقتی قطع بشه باز میشه مث اولش تازه بدتر

دیگه نمیدونم چیکار کنم😭😭اعتماد به نفس نمونده برام همه مسخرم میکنن از طرفی بابام ۲۵ سالگیش کچل شده مامانمم موهاش خیلی کمه ژنشو دارم میترسم کچل شم ۰🥲

حاضرم تا اخر عمر ماینوکسیدین بزنم فقط موهام بمونه

دیگه نمیدونم چیکار کنم😭😭اعتماد به نفس نمونده برام همه مسخرم میکنن از طرفی بابام ۲۵ سالگیش کچل شده ...

دختری یا پسر ؟

اگه پسری که بیخیال باش

اما اگه دختری برو پیش متخصص پوست و مو تا برات دارو تجویز کنه تا موهات تقویت بشه

در درونم دختریست که اگر تمام جهان پشتش را خالی کند باز هم فرو نمی ریزد او یاد گرفته ریشه باشد نه پیچکی محتاج دیوار ☘️☘️کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

دختری یا پسر ؟اگه پسری که بیخیال باش اما اگه دختری برو پیش متخصص پوست و مو تا برات دارو تجویز کنه تا ...

دخترم چندتا دکتر رفتم گفتن واقعیتو بخوای بدونی ارثی درمان نداره چون ازمایشات نرماله فقط ماینوکسیدین هست که تا اخر عمر باید بزنی 😭