من تو زندگیم تصمیم اشتباه زیاد داشتم ولی اگه بخوام روزی از بزرگترین حماقتم یاد کنم ، قطعاً اون عضویت تو این سایته . حوالی همین روزا تو سال 1403 بود که اولین کاربریمو زدم که الان دیگه مدت هاست تعلیق شده . امروز بعد از یه بحث پرتنش و طولانی که با یکی از کاربرای اینجا داشتم
به این نتیجه رسیدم اینجا هیچ دستاوردی جز اینکه غمی به غم های من اضافه کنه ، قضاوت اشتباه و توهین بشنوم نداشته و حتی نمیتونم به یه پوئن مثبت از حضورم تو این سایت برسم 😂
حالا که نه حال خودم خوبه ، نه آسمون بالای سرم ،نه شبیه این جماعتم و نه دوست دارم همرنگ شون باشم ،ترجیح میدم دیگه نباشم و نبینم و ننویسم .
نمیدونم چقدر باید زمان بزارم تا بتونم تمام تاپیک های خودمو تو این سایت پاک کنم ولی از این بابت مطمئنم که دیگه تاپیکی نخواهم زد و هر جوری شده میخوام کاربریم تعلیق دائم بشه 🫠
به امید اومدن روزایی که تمام افراد این جغرافیا غرق حال خوب و شادی باشند 🤍
« شاید هیچ وقت ندانی کدام حرفت دقیقاً کجای قلبِ کسی را خط انداخت که برای همیشه خاموش شد و رفت. گاهی یک جمله برای گوینده اش فقط یک ثانیه طول میکشد، اما برای کسی که میخواندش، شبهای زیادی خواب را بر او حرام میکند. زندگی به همین سادگی جلو میرود، اما در تاریکی، حسابِ دل هایی که بی دلیل سنگین شان کردیم پای وجدانمان نوشته می شود؛ حتی پشتِ نقابِ این اکانتهای بی نام و نشان، حتی اگر خودمان را به ندیدن بزنیم.
به امیدِ روزهایی که دست کم خودمان، به خودمان بدهکار نباشیم»
بمونه به یادگار 🤍
✍🏼 به قلمِ هستی ✨
2026-09-09