2777
2789
عنوان

فلاکسیتین

152 بازدید | 14 پست

سلام خانما حالم جدیدا خیای بده زود زود عصبی میشم اینقدر دندونامو فشار میدم حس میکنم میخوان خورد بشن به هر حرفی که بهم می زنن کلی فک میکنم خورده اش میکنم واقعا افسردگی گرفتم حرفای بد دیگران خیلی برام مهم شده دخترم 5 ماهشه وقتی گریه میکنه اونقد عصبی میشم خودمو میزنم میخوام فلوکسیتین بخورم شاید بی خیالم کنه لطفا نگید سر خود نخور و فلان من تصمیمم رو گرفتم میخوام بخورم فقط لطفا اونایی که استفاده کردن بگن بنظرشون خوبه و اینکه لاغرم میکنه؟

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
عزیزم.من دارم مصرف میکنم حالم خیلی خوب شده ولی تحت نظر پزشک

شمام علاعمت مث من بود؟چقدر میخوری؟ من شرایط دکتر رفتن ندارم لاغرم میکنه؟

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روشیرت اثر نذاره حداقل یک دکتر عمومی برو.من شنیدم داروهای اعصاب چاق میکنن

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
منم خیلی عصبانی بودم.البته سالهاست که عصبانی ام ولی تازه رفتم دکتر حدود سه ماهه.روزی یه دونه بعد ناه ...

من بخاطر همین عصبی بودن فشار خون گرفتم بیشتر دلم میخواد بی خیالم کنه که هیچی برام مهم نباشه؟چشم گیر لاغر شدی؟ الان چند کیلویی اخه من وزنمم بالاس 90 و خورده ای

روشیرت اثر نذاره حداقل یک دکتر عمومی برو.من شنیدم داروهای اعصاب چاق میکنن

شیر نمیدم دخترم شیر خشکیه نه فلوکسیتین لاغر میکنه

من بخاطر همین عصبی بودن فشار خون گرفتم بیشتر دلم میخواد بی خیالم کنه که هیچی برام مهم نباشه؟چشم گیر ...

آره شایدتوی سه ماه دوکیلو کم کرده باشم شاید بیشتر.چون بعضی لباسام برام گشاد شدن...

کلا از ریزه خوری می ندازدت و بیشتر همون وعده های غذایی رو میخوری.

ولی آرامشم رو باهیچ چیزی عوض نمیکنم ... 

من یه آدم عصبی دیوانه بودم که سر هرچیزی باهمه دعوامیکردم.ولی الان عالی ام .....

بیشترش بخاطر استرسه که الان ندارم

مهمترین چیز دنیاخانوادمه💚💛💜💜💛💚

عزیزم من خیلی حالم بد بود

خوابم بد و بی کیفیت بود رفتم پزشک عمومی البته خودم گفتم واسم چی بنویسه

چون قبلا کسی از آشناها استفاده کرده بود خوب بود و عوارض نداشت

اس سیتالوپرام و آلپروزولام نوشت واقعا موثره الان دیگه عصبی نمیشم و گیر نمیدم و بیخیالم  البته یک چهارم سیتالوپرام و نصف آلپرازولام میخورم

منتظر اتفاقات خوبم 
آره شایدتوی سه ماه دوکیلو کم کرده باشم شاید بیشتر.چون بعضی لباسام برام گشاد شدن... کلا از ریزه خوری ...

خداراشکر منم میخوام بخورم شاید بهتر شم

ولی من تحت نظر متخصص اعصابم. درضمن همسرم اطلاع نداره

منم نمیخوام شوهرم بدونه

منم نمیخوام شوهرم بدونه

خوب عزیزم یواشکی برو دکتر.بگو میرم متخصص زنان.اون که نمیفهمه داروی شما چیه.

ولی من توصیه میکنم تحت نظر باشین تا بتونید عوارضش رو خدای نکرده کنترل کنید.

چون هردارویی عوارضی رو داره.

مهمترین چیز دنیاخانوادمه💚💛💜💜💛💚

یوگا هم خیلی ارامش بخشه اگه بتونین برین

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...