2777
2789
عنوان

داییم و نامزدش

185 بازدید | 17 پست

بچه هااا من خیلی تلاش می کنم قضاوت نکنم و این حرفا ولی این موضوع واقعا برام سواله و نظر شما رو میخوام

نمیگم چرا، فقط دوست دارم بدونم چجوریه که اینجوریه😂

داییم ۳۰ سالشه و دختره ۲۶

داییم از هر لحاظی ( نه اینکه چون داییمه دارم میگما، کلا بنظرم بشدت آدم باسوادیه و نظر اطرافیان هم همینه) چندین مرتبه از دختره بالاتره

یعنی چه تحصیلات، چه سطح اجتماعی خانواده، شغل، ظاهر و این داستانا کلا بهم نمیخورن

دختره اصلا خوش اخلاق هم نیست و با اینکه هنوز تو مرحله آشنایی هستن کاملا با مامانم و خاله هام گارد داره و تیکه میندازه بهشون😂

ولی با این وجود داییم بدون اجازه این دختره آب نمیخوره

یعنی سطحی ترین موضوعات هم باید ازش بپرسه

برام عجیبه که چه رمزی زده، چون اصلا بنظرم جور در نمیاد 😂🤓

عاشقه

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط میدونم زنداییت قراره چالش داشته باشه اونم چالش حسابی

حقیقتا من معمولا تلاش می کنم تو موضوعات مامانم و خالم اینا دخالت نکنم، اما تو این مورد واقعا بهشون حق میدم

خیلی معمولی دارن راجع به موضوعی حرف میزنن و دختره خیلی رندوم یه تیکه ای میندازه یا پشت چشم نازک میکنه و اینا. 😂

حقیقتا من معمولا تلاش می کنم تو موضوعات مامانم و خالم اینا دخالت نکنم، اما تو این مورد واقعا بهشون ح ...

میدونی حالا ان شا الله خودت عروس بشی متوجه میشی. کلا هر حرفی از طرف خواهر شوهر برای عروس به گاردی داره که یعنی چه منظوری دارن.

مخصوصا اگر فریبا باشه و اختلاف فرهنگی باشه.

سعی کنید اصلا در مورد این چیزها بحث نکنید.

توی صحبت و دورهمی یک جوری با هم حرف بزنید که عروس تون هم حرفی برای گفتن داشته باشه.

شما هر حرفی در مورد جهیزیه عروس بزنید به اون بنده خدا فشار میاد چه بخواهی چه نخواهی.

یعنی میگم این جوری که هوای عروس خانم را داشته باشید کم کم با شما احساس محبت میکنه و از خودتون میشه.

نمیدونم تونستم منظورم را بگم یا نه