2777
2789
عنوان

جنگل آمازون😍🥹

26 بازدید | 5 پست

وای شاید دیوونگی به نظر بیاد بچه ها ولی من خیلی دوست دارم برم جنگل آمازون😍

نه واس زندگی برم ببینم

همه چیزشو مخصوصا رودشو

مثلث برمودا

دیوار چین

اهرم مصر

همشو دوست دارم ببینم

داشتم با ذوق واس شوهرم میگفتم گفت تو دیوونه ای

خدایی ترسناکه مخصوصا موجودات جنگل آمازون😁

ولی خب یه آرزوی محال دیگ هم دارم

هووووف

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

جنگل امازون فقط مناظر و طبیعتش قشنگه

اما هر ثانیه احتمال مرگ ادم هست

مستند هاشو ببین

قرمز همچون زنی است که در نگاه اول ، قدرتمند و مرموز به نظر میرسد اما با کمی دقت ، عشق و احساسات عمیقش آشکار میشود

جنگل امازون فقط مناظر و طبیعتش قشنگهاما هر ثانیه احتمال مرگ ادم هستمستند هاشو ببین

درسته میدونم

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم همه چیزایی رو که گفتی رو دوس دارم ببینم ولی دوس دارم برم چین زندگی کنم🤭

امیدوارم بری و به آرزوت برسی🥹