2777
2789
عنوان

عصبانی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 71 پست
هوف چقد زندگی ناامید کنندس 🚶♀️

ناامید کننده نیس.تو ناامیدی.تو درست شو.کل عالم درست میشه.باور کن.منم زمانیکه خیلییی زبون دراز بودم.انقد چوب خوردم انقدر خوردم که یاد گرفتم اربابی نکنم واسه خدا

همین بارش عذاب الهی امتحانت بود.چه جوری دادی امتحانتو؟

کفر گفتم فحش دادم

هنوزم دارم میگم

اخه چحوری ادمایی ک باهاشون زندگی میکنم و غ ق تحملن تحمل کنم از پوچی از بیشوری از دخالت تو کار من ۳۰ ساله اونم راجع ب شخصییییییی ترین مسائل تخصصی کاریم ک ازش سردرنمیارن

واقعا تحملش سخته خودتو بذا جای من

خواستم برم ازینجا دیدم دخل و خرجم نمیخونه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ینی چی مثلا صبر و تحمل کنم؟من اینجا هیچ توجه مثبت و محبتی دریافت نمیکنم مث برده باهام رفتار میشه

مثل برده رفتار کردی ،الان دارن مثل برده باهات رفتار میکنن.

اگه دم در بکشی و سکوت کنی و راضی باشی پاک که شدی.خدا نه تنها گناهاتو پاک میکنه که بهت جایزه هم میده.

خدارو نشناختی.بد شناختی خدارو.

تا خالا از خودت به خدا گله کردی؟بگی خدایا من چرا انقدر ناراضیم. شرایط منو اینجوری خواستی قبول.. من چرا هیچ وقت راضی نمیشم. چرا فلان گناهمو ترک نمیکنم. چرا بنده خوبی برات نیستم؟

یا همیشه طلبکار بودی از خدا؟

ما حقی تو درگاه خدا نداریم. وظیفه ما بندگی کردنه. نباید ما بشیم خدا و خدا بشه بنده. جای اینا نباید عوض بشه.

خداوند میگه ای بنده من همیشه بخاطر خودت به من غضب میکنی یک بار به خاطر من به نفس خودت غضب کنی؟

خدارو نشناختی.بد شناختی خدارو.تا خالا از خودت به خدا گله کردی؟بگی خدایا من چرا انقدر ناراضیم. شرایط ...

من بنده خوبی نیستم بنده ی بدی هم نبودم هیچوقت

ولی حق من این نبود

تو میگی چیکار کنم

خدارو نشناختی.بد شناختی خدارو.تا خالا از خودت به خدا گله کردی؟بگی خدایا من چرا انقدر ناراضیم. شرایط ...

چرا بخاطر خدا ب خودم غضب کنم ؟

خدا مگ بی نیاز نیس

منم ک نیاز دارم خدا کمکم کنه از خودم نجاتم بده

من بنده خوبی نیستم بنده ی بدی هم نبودم هیچوقت ولی حق من این نبود تو میگی چیکار کنم

اینکه بنده بدی نبودی رو خدا باید بگه خودت که نمیتونی بگی. ولی میتونی بگی من بنده خوبی نبودم. و تو درگاه خدا تواضع کنی.

من بنده خوبی نیستم بنده ی بدی هم نبودم هیچوقت ولی حق من این نبود تو میگی چیکار کنم

شما از همین لحظه برای هر اتفاقی که تو زندگیت میافته تمرین کن که بدونی اون اتفاق از طرف خداست. اگه بده ظاهرا، به خاطر اعمال بد خودمونه. اگه خوبه از خوبی خداست. اینو تمرین کنی به بالاترین جاها میرسی. به این میگن خدا رو دیدن.

چرا بخاطر خدا ب خودم غضب کنم ؟خدا مگ بی نیاز نیسمنم ک نیاز دارم خدا کمکم کنه از خودم نجاتم بده

چون تو درونت نفسی داری که دشمن خداست.

همون کفر گویی ظهرت به خاطر نفست بود که دشمن خداست. باید به اون غضب کنی. خدا بینیاز هست ولی وظیفه ما بندگی خداست چون ما نیاز به خدا داریم. بندگی خدا رو بکنیم خدا از خودمون نجاتت میده و به خودش وصلمون میکنه. اون موقع عالمت عوض میشه. الان تو جهنمی. اون موقع عالمت میشه عالم بهشت. همین دنیا بهشت رو میبینی و احساسش میکنی.

بعضی وقتا صبر کردن سخته. مثلاً همین ظهری که میگی بارش عذاب رو سرم نازل شد. هرچند دلت جهنم بود و دوست داشتی کفر بگی. کافی بود به زبون شکر کنی. بگی خدایا من که نمیدونم چی به صلاحمه چی به صلاحم نیست. اینو میدونم که تو خدای مهربون منی. خدایا شرایط بد الانم و آدمایی که منو درک نمیکنن و تحقیرم میکنن به خاطر گناههای خودمه. تو که خدایی تو که گناهی نداری. خوب ما بندهها رو میخوای ولی ما خوب و بد خودمونو تشخیص نمیدیم. خدایا شکرت میکنم به خاطر این اتفاقایی که امروز پیش اومد. مگه با این اتفاقات گناهای من پاک بشه.

وقتی اینجوری بگی زبونت اثر میذاره رو دلت. کم کم دلتم راضی میشه. بعد به جایی میرسی که حتی تو بدترین شرایط زبون به کفر باز نمیکنی. و دلت آروم میگیره. در عین حال که خدا بهت کلی جایزههای خوب میده. و سورپرایزت میکنه.