2777
2789
عنوان

خیریه میشناسید

84 بازدید | 19 پست

لطفا اگه راهنمایی ندارید کامنت نذارین

من قصد کنکور داشتم. ترک تحصیلی بودم امسال دیپلم گرفتم شرایط مالی خوب نیست. خیریه ای میشناسید که بتونه تو خرید جزوه کنکور به من کمک کنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کانون قبلا یه طرح بورسیه افراد کم بضاعت داشت الان نمی دونم داره یا نه

برادر من تجربی هست 1400 قبول شده پزشکی احتمالا کتابهای کنکورش مونده اگه به دردتون میخوره میتونم بگم بفرسته براتون

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

من خیلی دنبالش'بودم و گفتن اولویت خیریه ، دانشجویان نخبه دانشگاه ها که یتیم و با استعداد هستن و یا دانش'اموزان ۷ تا ۱۷ ساله هست

برای جزوه کنکور کاریابی میکنن فقط

من خیلی دنبالش'بودم و گفتن اولویت خیریه ، دانشجویان نخبه دانشگاه ها که یتیم و با استعداد هستن و یا د ...

منم مغزم خشک شد اینور اونور زنگ زدم واقعا دیگه حالم از این زندگی بهم میخوره. هیچکی منو آدم حساب نمیکنه

کنکوری نباشی هم میدونی از تو تلگرام کتاب برداری ولی قبلش باید گوشی و لپتاپ داشته باشی گوشی من همش دو ...

دیگه یه راهی براش پیدا کن (:

بهانه ها رو بریز دور

منم هزار جور بهانه اوردم منتظر معجزه بودم

میدونم شرایطتت سخته

ولی مجبوری بخونی قبول بشی

منم مغزم خشک شد اینور اونور زنگ زدم واقعا دیگه حالم از این زندگی بهم میخوره. هیچکی منو آدم حساب نمیک ...

خوب اونها هم راست میگن

وقتی بچه ۱۰ ساله بدون پدر مادر هنوز کفش نداره ، داروی رفع کمخونی نداره ، دفتر مشق نداره ..... نمیتونن که به من بالای ۱۸ سال رسیدگی کنن

من مثل ابر بهار گریه میکردم و میلرزیدم و پول میخواستم ولی دستم رو گرفتن بردن شرایط بچه ها رو دیدم به خدا همون دو زار ناقابل ته حسابم رو دادم به اون طفلکها