2777
2789
عنوان

درد در بارداری

204 بازدید | 33 پست

سلام خانوما من امروز صبح درد شدیدی. زیر دلم گرفت یهو بعد که رفتم دسشویی و روده هام‌کار کرد دردم کامل خوب شد الانم دوباره یه مقدار درد دارم که انگار به خاطر روده هامه بازم به نظرتون واقعا به خاطر روده س یا خطرناکه ؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

یبوست داری؟؟

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

توروخدت هرکی‌میدونه بگه خیلی استرس دارم الان دراز کشیدم درد ندارم ولی یکم راه برم درد میگیره یه مقدار

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یبوست داری؟؟

اره گاهی اوقات دارم ولی امروز نداشتم

سردیت کرده، عرق نعنا یا اب جوش نبات بخور، تا نیم ساعت خوب میشی

اتفاقا دیشب هندونه خوردم الان اب جوش گذاشتم بخورم با نبات خوب میشه یعنی؟

اره گاهی اوقات دارم ولی امروز نداشتم

بخواطر اومه منم،مثل شمام بعد دستشویی خوب میشه بهتره به دکترت،بگی بهت یه شربت میده که یبوستت بهتر بشه

طول سرویکست چنده

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

آره مال روده ته

منم دوهفته پیش دلم دردمیکرد پیچ میخورد نفخ هم داشتم فک کنم چون زردآلو زیاد خورده بودم بعده یه روز و نیم خوب شدم

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
بخواطر اومه منم،مثل شمام بعد دستشویی خوب میشه بهتره به دکترت،بگی بهت یه شربت میده که یبوستت بهتر بشه ...

بهم شربت داده اتفاقا اوایل خیلی یبوست داشتم. ولی خیلی بهتر شدم ولی خب بازم باید یه مقدار فشار بیارم

واسه انومالی رفته بودم دو هفتت پیش ۴۰ بود اگه کم نشده باشه خیلی استرس سیرویکسم دارم 

اتفاقا دیشب هندونه خوردم الان اب جوش گذاشتم بخورم با نبات خوب میشه یعنی؟

اره، منم خیلی اینطوری میشم، سردی بهم نمیسازه

یه خانمی اینجا گفت بهم، دیدم درسته، خدا بهش سلامتی بده

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
آره مال روده ته منم دوهفته پیش دلم دردمیکرد پیچ میخورد نفخ هم داشتم فک کنم چون زردآلو زیاد خورده بو ...

هروقت هندونه میخوردم دلم درد میگرفت ولی اینسری خیلی شدید بود توو واژنم تیر کشید بهو 

بهم شربت داده اتفاقا اوایل خیلی یبوست داشتم. ولی خیلی بهتر شدم ولی خب بازم باید یه مقدار فشار بیارم ...

مال شما که خوبه برا من  ۳۳

سعی کن زود به زود بری سرویس بهداشتی مشکلت،حل میشه 😍😍😍

ببخشید یه سوال دارم

بگو گلم

اره، منم خیلی اینطوری میشم، سردی بهم نمیسازه یه خانمی اینجا گفت بهم، دیدم درسته، خدا بهش سلامتی بده

خداکنه مال منم از سردی باشه مرسی عزیزم