hana__kot مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1138 عنوان ⭕ی لحظه بیایید⭕ 201 بازدید | 19 پست کسی هست تنبلی تخمدان و هرمون تستسترون بالا ینی کلی ریش اینا داشته باشه و درمان شده از بین میرن؟ 1405/06/18 | 16:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daryayemaghreb عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 452 من ندارماما با رژیم غذایی می تونی کنترل کنیدمن چند دونه فقط توی چانه داشتمبه خاطر معده ام چربی و قندو کم کردممی بینم چند ماهه در نمیاد به دنبال بهتر بودن و بهتر شدن......مسیر طولانی در پیش دارم......
hana__kot مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1138 من من پاهام و رونام افتصاحهسیبیلام عین ریش ریزش مو شدید و چربی کف سرمن ۹ ساله درگیرشم الان ۲۵ سالمهد ... لیزر کار ساز نیس؟
orangejuice عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 5466 من من پاهام و رونام افتصاحهسیبیلام عین ریش ریزش مو شدید و چربی کف سرمن ۹ ساله درگیرشم الان ۲۵ سالمهدارو هم میخوردم صد جای دیگمو خراب میکرد
orangejuice عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 5466 لیزر کار ساز نیس؟ نرفتم تا حالااخه میگن جواب نمیده رو هورمونیشاید ی روز برم ولی خب اگه جواب نده پولمو تو جوب ریختم اونم تو این گرونیتازه این مسئله باعث شد من به مرور افسردگی هم بگیرم
daryayemaghreb عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 452 لیزر کار ساز نیس؟ لیزر هزینه اضافه ست وقتی ریشه ای درمان نشه فکر کنمچرا شروع نمی کنی به تغییر سبک زندگی؟؟خوابتو منظم کنغذای چرب و خوراکی شیرین و ... نخورهمه اینا خوبت می کنن الکی درگیر نکن خودتو با چیزای دیگه به دنبال بهتر بودن و بهتر شدن......مسیر طولانی در پیش دارم......
hana__kot مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1138 نرفتم تا حالااخه میگن جواب نمیده رو هورمونیشاید ی روز برم ولی خب اگه جواب نده پولمو تو جوب ریختم اون ... باید با دکتر مشورت کنی هر کیلینک لیزر داره
hana__kot مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1138 لیزر هزینه اضافه ست وقتی ریشه ای درمان نشه فکر کنمچرا شروع نمی کنی به تغییر سبک زندگی؟؟خوابتو منظم ک ... من همه چیم درسته ولی از یک سال اخیر ریشام زیاد شد دوبرابر روز به روز بیشتر میشه
orangejuice عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 5466 باید با دکتر مشورت کنی هر کیلینک لیزر داره مشورت کردم گف تا وقتی بیای ممکنه جواب بگیری ولی ول کنی برمیگرده همششما هم داری این مشکلو؟
hana__kot مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1138 مشورت کردم گف تا وقتی بیای ممکنه جواب بگیری ولی ول کنی برمیگرده همششما هم داری این مشکلو؟ من ریشام خیلی شده موهای بدنمم زیاده خسته شدم دیگ نمیتونم تحمل کنم
the_rich_one عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 219 به جز آزمایش، دیگه چجوری میشه فهمید تنبلی تخمدان داریم یا نه؟
daryayemaghreb عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 452 من همه چیم درسته ولی از یک سال اخیر ریشام زیاد شد دوبرابر روز به روز بیشتر میشه حالا باز یه مروری روی عادات و غذاهات داشته باشبا چت جی پی تی صحبت کن چون من شنیدم درمانش بیشتر با تغییر سبک زندگیه به دنبال بهتر بودن و بهتر شدن......مسیر طولانی در پیش دارم......
orangejuice عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 5466 من ریشام خیلی شده موهای بدنمم زیاده خسته شدم دیگ نمیتونم تحمل کنم منم هر کی از راه میرسه سیبیلامو مسخره میکنهرونام و ساق پام افتصاحه!ریزش مو نداری؟
hana__kot مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1138 منم هر کی از راه میرسه سیبیلامو مسخره میکنهرونام و ساق پام افتصاحه!ریزش مو نداری؟ چرا جوش ریزش مو یک ساله بدتر شدم قبلا اینجوری نبودم الان دو ماهه پریود نشدم میترسم دکترم برم خوب نشم
hana__kot مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1138 به جز آزمایش، دیگه چجوری میشه فهمید تنبلی تخمدان داریم یا نه؟ نامنظمی پریود مو زائد جوش ریزش مو چربی سر