خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
والا منم جاریم خیلی چموشه با قیافه عین گاو هی میاد میره خودشو ب شوهرم نزدیک کنه البته بگما شوهرم ۲۲ سالشه و حاریم ۲۹ و شوهرم اونو مثل خواهر نگا میکنع ولی جاریم ی جوریه چاک سینه نشون شوهرم میده غیر مستقیم و بعضی وقتا دست میذاره تودستش انگار عمدی نبوده و اونا طبقه پاینن و دربشون جدا نیس تویه راهرو هستیم بعضی وختا شوهرم ک کفش میپوشه با تاپ میاد بیرون انگار عمدی نبوده بعد میاد میذاره جلو چشمم ک شوهرت منو اینطور دید یبار دعوای خیلی بزرگی داشتیم گفتم اگخ یبار دیگ اونطوری ببینیش طلاقم میدی و دیگ تکرار نشده