2777
2789
عنوان

چله حق شناس

36 بازدید | 8 پست

با دوست پسرم میتونم حرف بزنم ؟

آخه نمیشه که چهل روز کامل ازش بیخبر باشم

بعدشم ما خودمون به صیغه خوندیم چون دیدیم یکی از مراجع دینی گفته بود درسته

فقطم برای دست دادن و یه بغل که گناه نباشه

بنظرتون چیکار کنم

میخواستم بدم نائب که دیدم میگه از چهارصد تا یک و چهارصد ترسیدم دروغ باشه

وایسا نائب معرفی کنم براتون 989131719058 هر چقدر بخوای پول میتونی بدی

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از کجا بدونم واقعی برام انجام میده خو💔

به من که گفته بعد از چهل پدرم و هنوز پیام نداده شمام امتحان کن ببین وسطاش پول رو بریز که مطمئن بشی

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

شما حاجت گرفتی ؟

نه هنوز عشقم

انشالله که بگیری عزیزدلم منم میخوام به عشقم برسم 🙂(بخاطر امضات گفتم )

منم همینطور عشقم من پیام میدم امشب شما هم پیام بده انشالله جفتمون برسیم به عشق هامون