2777
2789
عنوان

معجزه یهویی

69 بازدید | 2 پست

قبلا تاپیک زده بودم راجب چله و دعا که تاپیکم ترکید .من در طول زندگیم خیلی وقتا چله گرفتم و دعا کردم و ختم قرآن و اینا .ولی هیچوقت گرفتاریام حل نمی شد .الان چند وقته به طرز خیلی معجزه آسا زندگیم تغییر کرده و مشکلاتم همش حل شده و پشت سر هم اتفاقات خوب میفته.شاید ده سال بود نتونستم برم مشهد ولی الان ی دفعه جور شد و خلاصه اتفاقات خوب دیگه .خودم فکر میکنم بخاطر شاد کردن دل ی بنده خدا بود که ی دفعه معجزه شد.ی دختر سندروم دان دیدم که بهم گفت خاله با من دوست میشی؟بهش گفتم اره عزیزم اسمت چیه ،چقدر خوشگلی ،چقدر خانمی ،چه خوب که همچین دوستی دارم ،چقدر چشمات قشنگه و از این حرفا.بنده خدا ذوق کرد و از ته دل داشت میخندید .باهاش ی عکس سلفی هم گرفتم .حس میکنم معجزه بخاطر دل پاک این دختر بوده .گاهی هزار تا چله و شب زنده داری جواب نمیده ولی شاد کردن دل دل شکسته یک طفل معصوم که جز خدا کسی رو نداره معجزه میکنه .از اون روز همش براش دعا میکنم و برای سلامتیش صدقه میدم و حتی معجزه مالی خدا برام اینقدر زیاد بود که یک سکه گرمی رو برای نذر شفای این طفل معصوم صدقه دادم و داخل ضریح امام رضا کلی دعاش کردم .قبلا پول نداشتم الان سکه بعنوان صدقه میدم!بعضی افراد مظلوم، در واقع فرشته خدا هستن و شاد کردن دلشون معجزه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.