2777
2789
عنوان

مشکل زنانه🙏

68 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من یک هفته هست علائم پریودی دارم زیر دلم و کمرم درد میکنهه ولی پریود نمیشم به غیر کیسه آب گرم و مسکن چیکار کنم یکم دردش کمتر بشه؟🙏

زعفران اینا هم خوردم پریود نشدم از این راه حل ها ندید لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن فعالیت روزانت رو زیاد کنی من هروقت فعالیتم زیاد باشه زودتر پریود میشمپیاده روی و ورزش کن ؛ کا ...

منم هر وقت زیاد ورزش میکردم پریود میشدم سریع ولی این دفعه اصلا جواب نداد این راه حل بازم ممنون

شبی دوتا مدروکسی پروژسترون بخور تا 5 روزدرمان تنبلی همینهمن 2،3 ماه خوردم خداروشکر منظم شد

واقعا میگی یعنی؟ هر جا رفتم گفتن ال دی بخورم من ال دی بهم نمیسازع حالت تهوع ریزش چاقی اینا میاره واسه همین اصلا نمیخورمش

چی هست برای چی خوبه؟ مسکنه؟

نه قاعده اور

من بقایا داشتم دکتر چون من پریود شم اینو داد

راسی قرص یا آمپول پروژسترون هم خوبه اما دکتر باید بده

ولی قطره ویتاگنوس همه جا میدن گیاهی هست ت عطاری ها هم پیدا میشه چون گیاه پنج انگشت دار

برای تنبلیت چه قرصی یا پودری داد؟چون خودم دارم میپرسم قصد فضولی ندارم

خواهش میکنم

هرجا رفتم گفتن باید ال دی بخوری منظم بشه

منم ال دی نمیخورم پیش دکتر های متخصص معروف هم رفتم همینو گفتن دیگه خسته شدم نه دکتر میرم نه تا دی میخورم هر چقدر بهشون میگم ال دی به من نمیسازع حالت تهوع میگیرم ریزش مو چاقی میگن درمانش همینه ولی من با لاغری و اصلاح سبک تا حدودی درمان کردم و دوره های پریودی مو کوتاه تر کردم

این علائم عفونته ولی میگی که سونو نشون نداده باز با دکتر صحبت کن دارو و اینا میده

آخه سوزش خارش ترشح ندارم

سینه هامم درد میکنه همیشه قبل پریود زیر دلم درد میکنه سینه هامم درد میکنه یعنی ممکنه اینم نشونه عفونت باشه؟