2777
2789
اره آموزش پرورش رو من که دخترم هم نرفتم سمتشمن جای شما بودم استفاده میکردم ولی😭🤣تهش اخه توی جامعه ...

🤣🤣🤣والا همینه

هیچ وقت سمت کارای اداری نمیرم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بدون آزمون چجور استخدام شدن

یه شهر کوچیک هست بغل شرکته

میان اونجا جونن ها رو جمع میکنن و میبرنشون سر کار

😑

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

اره کار اداری همینه کلا🤣🤣 پارتی و سهمیه

🤣🤣همش چرته بخدا

ادم زورش میاد فقط🤣😭گفتی کار میکنی خودت؟ چیکار میکنی؟

همش فشار و اعصاب خوردیه

اره

تو شرکت هاستینگ کار میکنم

او خوبهموفق باشیی

مرسی🌸

شما هم موفق باشی