2777
2789

خواهر من شوهرش شرکت نفت استخدام رسمیه

حقوق در حد پنجاه هس دریافتی ولی مزایا زیاد داره

شوهر شما هم اگه تو شرکت کارفرما باشه حقوقش خوبه

ولی پیمانکاری تعریفی نداره خیلی آدم رو اذیت میکنن

🌸🤣من بابام فرهنگیهمعاون اداره اموزش و پرورش هستپدر بزرگمم پاسدار بودولی من از هیچ کدومش نمیتونم اس ...

آموزش پرورش رو که ول کن ولی انقد الکی شده سمت ما. همه ی اداره ایی ها دختر هاشونو آوردن

ولی بابا بزرگت خیلی جاها میتونه سفارشت کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آموزش پرورش رو که ول کن ولی انقد الکی شده سمت ما. همه ی اداره ایی ها دختر هاشونو آوردنولی بابا بزرگت ...

اداره ک کلا چرته سمتش هم نمیرم

پدر بزرگم عمرشو دادن ب شما

ولی خیلی جاها سر همین موضوع پارتی دارم

ولی هیپ استفاده ای ازشون نمیکنم

چون خودم ترجیح دادم بدونه کمک خانواده کار کنم و رفتم تو شرکت کار میکنم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

خواهر من شوهرش شرکت نفت استخدام رسمیه حقوق در حد پنجاه هس دریافتی ولی مزایا زیاد داره شوهر شما هم اگ ...

چند ساله ک رسمیه

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

شوهر خواهر من رسمی با سابقه ی13 سال فوق لیسانس نفت هم داره از این خبرا نیست واقعا

تو منتطقه ما طرف دیپلمه داره ۸۰ حقوق میگیره

معلوم بود🤣😭فضولی نباشه کجا دقیقا؟

🤣🤣

استان فارس

اداره ک کلا چرته سمتش هم نمیرمپدر بزرگم عمرشو دادن ب شماولی خیلی جاها سر همین موضوع پارتی دارمولی هی ...

اره آموزش پرورش رو من که دخترم هم نرفتم سمتش

من جای شما بودم استفاده میکردم ولی😭🤣

تهش اخه توی جامعه ما شایسته سالاری نیست... تهش یه سهمیه دار میاد جاتو میگیره و به حقت نمیرسی

13 سال با آزمون استخدامی رفته سرکار

مال ما بدونه ازمون رفتن حقوقشون ۸۰ هست🫥🫥

نه این واقعا اینجور نیس ولی مزایاشون زیاده اما دریافتی اینقدر نیس

من ب چشم دیدم و از همه چیزشون خبر دارم