2777
2789
عنوان

جشن تولد

130 بازدید | 22 پست

میخام بگیرم برا بچه هام توتالار باکلی مهمون بعد الان بایه ذوقی زنگ زدم به مادرم خبربدم گفت من نمیام بخاطر دخترعمش که 4ماه پیش فوت کرده و 60سال سن داشته آبروم جلو مهمونام میره انقد سرد شدم پشیمون شدم ازتالارگرفتنم چه خانواده مسخره ای دارم من😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعصابم خردشد دستام میلرزن چه بده بی کسی

من هیییییچ کس رو ندارم ، پدرم شهید شدند ، مادرم ۸ سال قبل بابا بابت دیابت فوت شدند ، خواهرم بدنشون عفونت گرفتند و مرگ مغزی شدند ، برادرم یه بیماری نادر گرفتند و فوت شدند ، الباقی خانوادم که خارج کشورند ۱۶ ساله باهام قهرند ، اما خدایی مهربان دارم که همیشه کنارمه و اندک شعور و سوادی دارم که در اختیار مردممیزارمش و اینکار شادم میکنه عزیز دلم .

من هیییییچ کس رو ندارم ، پدرم شهید شدند ، مادرم ۸ سال قبل بابا بابت دیابت فوت شدند ، خواهرم بدنشون ع ...

عزیزم خدا همه رفتگانتو بیامرزه. ماشاالله به اراده شما ابجی گلم. خودت شاغلی؟ ازدواج کردی؟

بله ، شاغلم و بچه دارم پروفایلمو ببین نازنین زینبمه

ای جانم خدا برات نگهش داره آجی حداقل دوسه تا بچه بیار دورت شلوغ تربشه ازتنهایی دربیای وقتی بزرگ بشن کیف میکنی باهاشون

بله ، شاغلم و بچه دارم پروفایلمو ببین نازنین زینبمه

منم خیلی تنهام خواهر برادر دارم ولی انقد سردن که انگار ندارم دلم از دنیا گرفته میخام جشن بگیرم دیگه گفتم ولش کن هرکی اومد بهتر هرکی نیومدم بسلامت چیکارکنم ازبس استرس کشیدم خودمو کشتم

منم خیلی تنهام خواهر برادر دارم ولی انقد سردن که انگار ندارم دلم از دنیا گرفته میخام جشن بگیرم دیگه ...

اصلا مهم نیست بخدا ، پنجره ، عشق ، زمین نور ، هوا ، مال من است ، چه اهمیت دارد ؟گاه اگر میروید قارچهای قربت ؟!!

اصلا مهم نیست بخدا ، پنجره ، عشق ، زمین نور ، هوا ، مال من است ، چه اهمیت دارد ؟گاه اگر میروید قارچ ...

نمیدونم این موضوع رو چجوری مدیریت کنم مثلا اگه نیومدن به خانواده همسرم چی بگم چه بهونه ای بیارم برا نیومدنشون

نمیدونم این موضوع رو چجوری مدیریت کنم مثلا اگه نیومدن به خانواده همسرم چی بگم چه بهونه ای بیارم برا ...

بگو عزادار بودن و خیییلی عذر خواهی همکردن ، همین ، تو چشماشونم نگاه نکن وقتی داری اینو میگی .