2777
2789
عنوان

یک دوستی دارم

91 بازدید | 8 پست

من با یکی از دخترای فامیلمون خیلی صمیمی هستم امسال میره کلاس دوازدهم چند وقت پیش یک مشکل خانوادگی براش پیش اومد که خداروشکر حل شد و زندگیشون آرومه . خوابگاهی بود ولی امسال نمیخواد بره خوابگاه خانوادشم مشکلی ندارن یکسره میگه کسلم حال ندارم یکسره میگه برم خودمو از پشت بوم بندازم درسام زیاده امروز بهش گفتم اگه اینجوریه همه باید خودشونو بندازن بعد گفت خب بندازن گفتم پس تو هم زودی برو بنداز خودتو غرغر کرد همه با من منطقی صحبت میکنن تو با من منطقی نباش حالا من از یکچیزی ناراحت باشم کلی نصیحت میکنه میگه این چیزی که تو ناراحتی چیزی نیست تو جای من نبودی

اخلاقش اینجوریه که از یک مشکل کوچیک یک چیز خیلی بزرگ تفسیر میکنه

میگم یک مدت امتحانی برو پیش تراپیست شاید بهتر شدی میگه نه اونا چرت و پرت میگن

سردرد شدید میگیره حالش بد میشه میگم بیا قرص بخور میگه نمیخوام میگم برو دکتر میگه دکتر فقط چند تا قرص میده چیکار میکنه

خیلی دوستش دارما ولی بعضی رفتاراش واقعا اذیتم میکنه

شاید زندگی؛ اون جشنی نباشه که تو آرزوشو میکردی ولی حالا که بهش دعوت شوی تا میتونی زیبا برقص...! کاربری قبلیم تعلیق شده...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه دوست اینجوری داشتم انقد اعصابمو خورد کرد قطع ارتباط کردم

منم جدیدا باهاش سرد شدم به خاطر رفتاراش

بعد میگه چرا سرد شدی چرا همه با من مشکل دارن

یه بار بهش گفتم شاید مشکل از تو هست که باهات مشکل دارن بهش برخورد😑

شاید زندگی؛ اون جشنی نباشه که تو آرزوشو میکردی ولی حالا که بهش دعوت شوی تا میتونی زیبا برقص...! کاربری قبلیم تعلیق شده...

منم جدیدا باهاش سرد شدم به خاطر رفتاراش بعد میگه چرا سرد شدی چرا همه با من مشکل دارن یه بار بهش گفتم ...

ولش کن من اول ترحم میکردم باهاش میساختم بعد دیدم دارم عصبی و افسرده میشم کلا قطع ارتباط کردم خوشیاش پیش بقیه بود غماش پیش من

کاربری دست دو نفره

ولش کن من اول ترحم میکردم باهاش میساختم بعد دیدم دارم عصبی و افسرده میشم کلا قطع ارتباط کردم خوشیاش ...

دقیقا چتامونو که بالا پایین می کنم میبینم همش از غصه هاش گفته و هرجور خواسته صحبت کرده بعدم گفته منظوری نداشتم دست خودم نیست😐