2777
2789
عنوان

دلم بچه میخاد

114 بازدید | 17 پست

سه ماهه ازدواج کردم

خودم22

شوهرم 38

عاشق بچم امادگیشم دارم کاملا ولی مشکل درسمه ک یسال و خورده ای دیگه مونده نمیدونم چیکار کنم شوهرم بهم گفت بیا دیگه بریم دکترو و شروع کنیم گفتم نه

گناه داره اونم سنش داره میره بالا بنده خدا دیگه چیزی نگفت وقتی من گفتم نه .

بنظرتون حامله بشم دانشگاهو میتونم یکاریش کنم ک کلاسارو نرم تو خونه بخونم فقط امتحانارو برم؟

همین الان نگید مرخصی بگیر مرخصی نمیخام بگیرم

دولتی م.

ضمنا من فقط برا مدرک دارم درس میخونم ن نیت دارم برم سرکار ن اصلا شوهرم اجازه کار میده.

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببخشین عزیزم ولی شوهرت ک این همه صبر کرده این یه سال همروش.

دانشگاه دولتی مخصوصا ترمای آخر درسها سنگینه معمولا هم اساتید باهات همراهی نمی کنن این آخر کاری به خودت استرس نده جونم

مانع بارداری میشه

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

خیلی اصلا همه چی قاطیه

3 ماهه تازه ازدواج کردی بزار زندگی دستت بیاد شوهرتو کامل بشناسی

از طرفی دانشگاهت دولتیه نه نمیشه منم دولتی درس خوندم حیف و صد حیف ک ادامش نمیدی

از یه طرفم 22 سالته چه عجله ایه! همسر شما باید میدونست باتوجه به سنش باید با فرد مناسب سنش ازدواج میکرد حالا ک نکرده باید اون با شما کنار بیاد ن شما بااون در جهت فرزند دار شدن

اگر خیلی مذهبی هستی باهام بحث نکن حوصلتو ندارم اگرم تفکر محدود داری یا ریپ نزن یا زدی تحمل جواب و حرفامو داشته باش

خیلی طولانیه واقعا یسال دیگه خسته شدم از بی هدفی همش صب تا شب تو خونم حوصلم سرمیره

درس بخون. واسه کنکور ارشد برنامه ریز. بعد لیسانست هم اقدام کن

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

خیلی طولانیه واقعا یسال دیگه خسته شدم از بی هدفی همش صب تا شب تو خونم حوصلم سرمیره

بچه سرگرمیه مگ ؟

اگر خیلی مذهبی هستی باهام بحث نکن حوصلتو ندارم اگرم تفکر محدود داری یا ریپ نزن یا زدی تحمل جواب و حرفامو داشته باش

درستو بخون تمموبشه...مدرکتو هم بگیر بعد برو سر کار

برای بچه داری هیچوقت دیر نیست....

اگه دانشگاهو ادامه ندی،مطمعن باش چند سال دیگه پشیمون میشی که دیگه فایده نداره....

منم اوایل ازدواج معلم پیش دبستانی بودم..بعد که بچهام پشت سرهم شدن کارمو ترک کردمو نرفتم...همکارام همه رفتن زیر نظر آموزشو پرورش....(تقریبا۲۴_۲۵)سال پیش...اونموقع کمبود معلم بود......الان من پشیمونم....خیلی پشیمونم

چراااا بی هدف؟

چرا حوصلت سر میره؟

تو دانشجوی دانشگاه دولتی هستی....برنامه ریزی کن هم تفریح برو هم مهمونی هم درستو بخون......به اطن فکر کن که با چه بدبختی دانشگاه قبول شدی

فکر نکن زندگی همش گلو بلبله.....

چراااا بی هدف؟چرا حوصلت سر میره؟تو دانشجوی دانشگاه دولتی هستی....برنامه ریزی کن هم تفریح برو هم مهمو ...

این نمونه بارز همون محدودیت بعد ازدواج رو برای خودش ایجاد کرده